01/10/12 - 22:58

Χαμένα τα λεφτά του Βιντιάδη

Χαμένα τα λεφτά του Βιντιάδη
53.222views

Η σύγχυση της σημερινής ΑΕΚ απεικονίζεται πιστά στον δημόσιο λόγο του Αντρέα Δημητρέλου, στην διήγηση των κινήσεών του μέχρι την λήψη και εκτέλεση της απόφασης για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Ο Δημητρέλος ενημέρωσε, λέει, τον εν δυνάμει επενδυτή Δημήτρη Βιντιάδη. Ακόμη όμως, λέει, κι αν δεν συμφωνούσε ο Βιντιάδης για την απομάκρυνση του Βλάχου και την πρόσληψη του Αναστασιάδη, εκείνος, λέει, θα προχωρούσε. Τι μας είπε δηλαδή ο Δημητρέλος; Οτι μια εταιρεία που έχει μπει στη διαδικασία μετάβασης σε νέο ιδιοκτήτη αποφάσισε να αλλάξει τον πιο σημαντικό διευθυντή της, αυτόν του ποδοσφαίρου, δίχως να δώσει μεγάλη σημασία στην άποψη του "αγοραστή".

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Κι όσο αυτοί που σκοπεύουν (;) να επενδύσουν πάνω της δεν το αντιλαμβάνονται, ή δεν μπορούν, μολονότι κατανοούν την ανάγκη, να προχωρήσουν με ταχύτητα τη διαδικασία ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να πατάει γκάζι στη διαδρομή που έχει χαράξει με κατεύθυνση προς τον γκρεμό.

Ακούω και διαβάζω πολλούς να χειροκροτούν την επιλογή της "πρόσληψης" του Αγγελου Αναστασιάδη με βασικό επιχείρημα τον χαρακτηρισμό "ειδικών αποστολών" για να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό ότι είναι η καταλληλότερη της στιγμής. Αυτή και μόνον αυτή η συζήτηση αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τη σοβαρότητα της σημερινής κατάστασης της ΠΑΕ και της ΑΕΚ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ