Facebook Pixel Πρέπει να ηρεμήσει και να κάνει την καλύτερη επιλογή ο Δημητρέλος
| 2012-10-04 21:01:00

Πρέπει να ηρεμήσει και να κάνει την καλύτερη επιλογή ο Δημητρέλος

Πρέπει να ηρεμήσει και να κάνει την καλύτερη επιλογή ο Δημητρέλος

Δύο μέρες μένουν για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και δυστυχώς τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως θα έπρεπε πριν από αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Που είναι κρίσιμο αλλά δεν είναι και το... τελευταίο. Αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Το θέμα προπονητή μετά τα «όχι» από τον Αγγελο και τον Δέλλα μπήκε σε άλλη τροχιά και όπως λέγαμε χθες ο πανικός μόνο ο χειρότερος σύμβουλος θα μπορούσε να είναι. Αυτός λοιπόν έχει κυρίευσει τον Δημητρέλο όπως είναι πεντακάθαρο. Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση για την ΑΕΚ που βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση ένας άνθρωπος που τα έχει χαμένα. Γιατί μπορεί ο Δημητρέλος να έδωσε ρεσιτάλ σε υπουργία και εφορίες και να πήρε τα εύσημα από όλους μας για την επιτυχία της αδειοδότησης αλλά το ποδοσφαιρικό κομμάτι και ιδίως εν μέσω τέτοιας κρίσης είναι άλλο πράγμα.

@ Το ότι τα έχει χαμένα φαίνεται από πολλά πράγματα. Ενα από αυτά είναι το ότι ενώ είχε πει πως δεν θα απαντήσει στον Μαύρο έχει μιλήσει ήδη στα δύο από τα τρία ραδιόφωνα που υπάρχουν απαντώντας. Αλλο ένα έμεινε δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και εκεί. Χθες το βράδυ επειδή του έριξε την ιδέα ο Μπρουσιανός κάλεσε τον Χάβο, έναν προπονητή που δεν ήταν καν στις επιλογές χθες το απόγευμα, και πανικόβλητος από την αποχώρηση Κωτσοβού τον κάλεσε εκεί που έτρωγαν με τον Κασνακίδη για να μιλήσουν για συνεργασία στην ΑΕΚ!

Διαβάστε τα υπόλοιπα σφηνάκια στο aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags