Facebook Pixel Από σκύλος έγινε... αρνάκι!
| 2012-10-16 20:48:00

Από σκύλος έγινε... αρνάκι!

Από σκύλος έγινε... αρνάκι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την... μετάλλαξη του Γιάννη Ιωαννίδη, με αφορμή την αποχώρηση του από τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας!

Είδα την συνέντευξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη στην «Δίκη» του ΣΚΑΙ και τον Κυριάκο Θωμαϊδη και διαπίστωσα την μετάλλαξη του Ιωαννίδη από προπονητή σε Υπουργό. Σαν προπονητής ήταν δυναμικός, τσαμπουκάς, τα έβαζε με την αντίπαλη εξέδρα και προκαλούσε έντονες αντιδράσεις με τις χειρονομίες του στον πάγκο. Πέταγε τα σακάκια και έβαζε φωτιά στους αντίπαλους οπαδούς, με χαρακτηριστικότερα τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ηταν ένας προπονητής , που δεν ....«κώλωνε» στα δύσκολα. Ακριβώς το αντίθετο παρουσιάζεται σαν Υπουργός. Εβαλε το αυτοδιοίκητο μπροστά και αρνήθηκε να απαντήσει στον Θωμαίδη , για τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λες και τον έχουν βάλει στο Υπουργείο, μόνο για τον σχολικό αθλητισμό..... Το αποκορύφωμα εκεί που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και έδειξε ότι έχει ....λερωμένη την φωλιά του ο Ιωαννίδης ήταν όταν αρνήθηκε να ακούσει από τον Θωμαίδη τον νόμο, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναδιάρθρωση τρεχούσης της περιόδου. Κάτι, που έγινε φέτος από την ΕΠΟ με τις ευλογίες Ιωαννίδη και Σούπερ Λίγκα με αποτέλεσμα ξαφνικά να αποφασίζεται να αυξηθούν οι ομάδες από 16 σε 18 , για να βολευτούν ....κάποιοι.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags