03/07/15 - 10:30

Χώσε στη φυλακή αυτούς που πήδηξαν την Ελλάδα!

Χώσε στη φυλακή αυτούς που πήδηξαν την Ελλάδα!
51.193views

Την ώρα που όλοι διαφωνούν για το δημοψήφισμα και για το τι πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτες, ο Αποδυτηριάκιας βλέπει από μία άλλη οπτική γωνία την κατάσταση...  


Δεν αντέχω άλλο αξιοπρέπεια. Να μου πουλάνε αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια αυτοί που έχουν άμεση ευθύνη για τα χάλια μας. Για την κατάντια μας.

Φτάνει πια το παραμύθι για την αντίσταση του ελληνικού λαού, για την απανθρωπιά των δανειστών, που θέλουν να μας πνίξουν, να μας στραγγαλίσουν οικονομικά και εθνικά, να μας πιουν το αίμα μας, να μη μας αφήσουν να ζήσουμε να ξοδεύουμε περισσότερα απ΄ όσα κερδίζουμε.

Κακός πούστης ο αποδυτηριάκιας. Μια ζωή τέτοιος ήτανε. Έχω συνέπεια και δεν ψήφισα κανένα κάθαρμα να τα δώσει όλα στον λαό, ούτε εξουσιοδότησα κανένα καθήκι να τα φάμε μαζύ.

Σου λέω ποιο είναι το πιο χυδαίο των χυδαιότερων. Ο κάθε πρωθυπουργός να μην κάνει αυτά που οφείλει άλλα να ...βρίζει τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Το Τέλειον Καμουφλάζ. Η Απόλυτη Αθώωση. Βρίζεις τον προηγούμενο και καθαρίζεις. Το Τέλειον Έγκλημα.

Δεν είναι παρθένα ο Τσίπρας. Σε τι διαφέρει από τους προηγούμενους; Σε τίποτα. Κι αυτός το ρίχνει στο βρίσιμο. Νταμπλ. Και στους εγχώριους και στους αλλοδαπούς.

Κοντεύει μισό χρόνο πρωθυπουργός ο σύντροφος Τσίπρας αλλά μέχρι σήμερα κανέναν πούστη δεν έβαλε στη φυλακή. Δεν βλέπω καμμία ενεργοποίηση εκτάκτου ανάγκης της Δικαιοσύνης για να τιμωρήσει όσους από θέσεις κρατικές ξεπάτωσαν το δημόσιο ταμείο.

Τι βιόλα βαράει ο Τσίπρας. Ότι δεν ξηγιούνται καλά οι ξένοι, αυτοί που μας δάνεισαν. Οι άλλοι οι μπινέδες που διαχειριζόντουσαν τα ξένα και τα ελληνικά λεφτά θα γλυτώσουν και με κυβέρνηση Σύριζα, ρωτάω. Έτσι δείχνει.

Να πούμε "ΟΧΙ" στους εταίρους μας. Στους Ευρωπαίους που οι φουκαράδες υποχρεώνονται να μας υποδείξουν να κάνουμε τούτο και εκείνο διότι είμαστε τόσο αναξιόπιστοι, διότι μόνοι μας δεν είμαστε σε θέση να φερθούμε "αντιλαϊκά" προκειμένου να επιδείξουμε συνέπεια στην αποπληρωμή των δανείων. Να πούμε, λοιπόν, "ΟΧΙ" στους τοκογλύφους Ευρωπαίους και "ΝΑΙ" στους πολιτικούς που μας κατέστρεψαν οικονομικά, που έκλειναν τα μάτια στις αρπακτές, στο ξέσκισμα του δημοσίου χρήματος.

Κάποιοι επώνυμοι και συγκεκριμένοι την πήδηξαν την Ελλάδα κι αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι με κυβέρνηση Σύριζα. Αυτό ξέρω εγώ. Αυτό βλέπω εγώ.

ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΟΣ διατάσσουν οι δανειστές μετά το δημοψήφισμα, αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ