Facebook Pixel Συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη νίκη του Τσίπρα!
| 2015-09-21 10:10:00

Συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη νίκη του Τσίπρα!

Συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη νίκη του Τσίπρα!

Τι έβγαλε η κάλπη είναι ξεκάθαρο. Ποια είναι η πολιτική απάντηση που έδωσε ο κόσμος στο ερώτημα των εκλογών. 

Όποιος γνωρίζει να διαβάζει την πραγματικότητα θα συμφωνήσει με τον αποδυτηριάκια. Θρίαμβος του Αλέξη Τσίπρα και συντριβή του Σύριζα. Αυτό είναι.

Ποιοι είναι οι δύο κύριοι αντίπαλοι. Ο Σύριζα σήμερα, χθες το ΠΑΣΟΚ, από τη μία, από την άλλη η ΝΔ. Ο Σύριζα ήταν ενάντια στο μνημόνιο, και βέβαια στην Ευρώπη, λέμε για τον γνήσιο Σύριζα, όχι για τον μεταλλαγμένο, όχι τον κωλομπαρίστικο στη συνέχεια Σύριζα. Και η ΝΔ υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας και την εφαρμογή του μνημονίου. Αυτοί είναι οι δύο αντίπαλοι.

Τον Ιανουάριο του 2015 κέρδισε ο αντιμνημονιακός Σύριζας κι έχασε η μνημονιακή ΝΔ. Σαν κυβέρνηση ο Σύριζας γίνεται μνημονιακός, με συνέπεια να επέλθει διάσπαση. Αυτό σημαίνει ότι διασπάστηκε ο Σύριζα του Τσίπρα από τον Σύριζα του Λαφαζάνη, όχι το αντίθετο. Ο Σύριζας ήταν αντιμνημονιακός, άρα τον Σύριζα εκφράζουν Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Γλέζος, Βαρουφάκης και σία.

Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015, χάνει ο Σύριζας, δηλαδή ο αντιμνημονιακός Σύριζας, αυτός του Λαφαζάνη, και παίρνει την πρωτιά ο Τσίπρας, ο μαϊμού Σύριζας.

Να, γιατί λέμε ότι έπαθε πανωλεθρία ο Σύριζας και θριάμβευσε ο Τσίπρας.

Ποιος είναι ο επόμενος Βασίλης Λεβέντης στις προσεχείς εκλογές, διάβασε στο   apodytiriakias.gr
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags