Facebook Pixel Κι ένας Τύπος ασορτί με την ομάδα…
| 2011-08-13 19:12:00

Κι ένας Τύπος ασορτί με την ομάδα…

Κι ένας Τύπος ασορτί με την ομάδα…

Ο Κώστας Μιαούλης αρθρογραφεί για τα μεταγραφικά σενάρια της ΑΕΚ και τα δημοσιεύματα για Τζιόλη.

Κι εγώ θα ήθελα τον Τζιόλη και προσωπικά το έχω εκφράσει στο ραδιόφωνο και γραπτώς από τις 25 Ιουλίου πριν φτάσουμε στις τελευταίες ημέρες, άρα θα ήθελα πολύ να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια μεταγραφή.

Κι εγώ θα τον ήθελα ανεξάρτητα με το αν το είπε πρώτο το ραδιόφωνο που εργάζομαι ή το διπλανό, ή ανεξάρτητα αν το έγραψε η εφημερίδα που επίσης συνεργάζομαι ή κάποια άλλη. Στην ΑΕΚ σα να μην φτάνουν όλα όσα τραβάει έτσι κι αλλιώς, αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα με αυτά που γράφονται στα ρεπορτάζ Mέσων, με αποτέλεσμα ο κόσμος να βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Και φυσικά καμία από τις μεγάλες προσδοκίες ως τώρα, δεν έχει γίνει πραγματικότητα μιας και πολλά απ’ αυτά που γράφονται δεν μπορούν ν’ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί απλούστατα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σάλιο.

Ο Τζιόλης είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό 400.000, αλλά ο παίκτης πιστεύει ότι μπορεί να βρει παραπάνω. Σύμφωνα με κάποια Mέσα που πρόσκεινται στην ΑΕΚ είχε την ίδια πρόταση από την «Ένωση». Τέτοια πρόταση πάντως δεν επιβεβαιώθηκε ούτε από την ΠΑΕ, ούτε από τη μεριά του ποδοσφαιριστή. Η ΑΕΚ που περιμένει πως και πώς να στείλει κάποια χρήματα ο Νοτιάς, πώς δύναται να ικανοποιήσει και τον παίκτη, αλλά να δώσει και στη Σιένα χρήματα, οπότε πάμε για σούμα γύρω στα 700.000-800.000, είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω.

Αυτό όμως που πραγματικά με κάνει και λυπάμαι είναι το εξής: Αυτό που πρέπει ν’ απασχολεί αυτή τη στιγμή, όσους βγάζουν το ψωμί τους από την «Ένωση» είναι αν θα έχουν πέσει μέσα στα ονόματα και αν τα έγραψαν πρώτοι ή αν θα ενισχυθεί η ομάδα, με τουλάχιστον δύο παίκτες ακόμα, οπότε να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της;

Για να καταδείξω πόσο ανόητη είναι αυτή η διαδικασία, ο Βράνιες είχε παίξει σαν όνομα πριν από πολλές μέρες. Τώρα επανέρχεται το όνομα του, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις και λέει πως είναι κοντά στην ΑΕΚ. Μέσα στα δεκάδες ονόματα που αραδιάστηκαν και γράφτηκαν ήταν και του Κροάτη. Μήπως δηλαδή θα πρέπει να ψάχνουμε αν και πότε το έγραψε πριν πόσες μέρες κάποιος, ενώ κατόπιν ξεχάστηκε, μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα; Αστεία κατάσταση. Θα μου πεις σε ότι κατάσταση είναι η ομάδα, κάπως έτσι θα είναι και το κλίμα στον Τύπο.

Το σοβαρότερο το κράτησα για τελευταίο. Ο Μανόλο είπε πως θα το πάρει πάνω του τις μεταγραφές στο μίτινγκ, αλλά φημολογείται πως του το ξέκοψαν και του είπαν να συνεργαστεί με τον Γκρέταρσον. Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί το μόνο που λείπει είναι κανένα τέτοιο μαλλιοτράβηγμα. Για να μην το ξεχάσω. Σαφώς και το ότι έχουμε φτάσει ως εδώ είναι κι ευθύνη του Χιμένεθ, αναφορικά με το πόσο περιμέναμε τον Μίτσελ.

Από την άλλη όμως, ο κόουτς δικαιούται να γκρινιάζει γιατί από τις 12 μεταγραφές μόλις οι δύο ήταν δικές του. Και σε ότι αφορά τον Γκούντγιονσεν, δεν λέω πως δεν εκτιμούν τι πήραν, αλλά αν ο έλεγαν με τα λεφτά του Ισλανδού, παίρνουμε δύο ελεύθερους είναι βέβαιο πως θα διάλεγε Γκούντι ο Μανόλο;

ΥΓ: Τελικά έγινε πρόταση 400.000, εκφράστηκε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ ή απλά το συζητούσαν στην Κύπρο; Αυτά είναι τρία διαφορετικά πράγματα.

ΥΓ1: Εύχομαι να γίνει το θαύμα ή η υπέρβαση και να ερχόταν ο Τζιόλης. Όχι τίποτα άλλο αλλά με την ίδια λογική που ακολουθούνε κάποιοι θα μπορώ να περηφανεύομαι κι εγώ πως… εισακούστηκε το άρθρο μου «Ντιόπ από το…2012 ή πας για Τζιόλη» στο sday.gr. Μιλάμε για αστείες συζητήσεις και καταστάσεις…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags