Facebook Pixel Μέσι-Χιώτης 0-1
| 2012-03-08 21:04:00

Μέσι-Χιώτης 0-1

Μέσι-Χιώτης 0-1

-Τον είδες; Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που σκοράρει 5 γκολ σε ένα παιχνίδι. Απίστευτα πράγματα!
-Ναι, αλλά ο Χιώτης έπιασε τα δύο τελευταία πέναλτι. Το Fight Club σχολιάζει...

-Τι λες τώρα; Πέντε γκολ από έναν παίκτη είχαν να σημειωθούν από το 1979. Αυτά τα έκανε ο Λέρμπι εναντίον της Ομόνοιας πριν 33 χρόνια και τώρα ο Αργεντινός, που λέει και μια ψυχή.
-Ναι, αλλά ο Χιώτης έπιασε τα δύο τελευταία πέναλτι, ενώ στο δεύτερο είχε την ατυχία η μπάλα να πάει δοκάρι, στην πλάτη του και μέσα. Όχι και ο καλύτερος οιωνός για τερματοφύλακα σ’ αυτή τη διαδικασία.
-Ρε, με δουλεύεις; Ο άνθρωπος έχει ήδη βάλει φέτος στο Τσου Λου 12 τεμάχια σε επτά παιχνίδια και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν στο σκοράρισμα, ξεπερνώντας τον Ζοσέ Αλταφίνι που είχε πετύχει 14, τη σεζόν 1962-63.
-Ναι, αλλά ο Χιώτης έπιασε τα δύο τελευταία πέναλτι και έστειλε τον ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «8» του θεσμού.
-Βρε καλά έκανε, αλλά ο άλλος λέμε είναι ήδη τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ με 49. Ο Ραούλ, που προηγείται στη σχετική λίστα με 71, έπρεπε να φτάσει 28 ετών για να βάλει 49 γκολ. Αυτός πάλι δεν έχει κλείσει ακόμα τα 25. Το πιάνεις; Κι αυτό το ρεκόρ είναι θέμα χρόνου να γίνει δικό του.
-Ναι, αλλά ο Χιώτης έπιασε τα δύο τελευταία πέναλτι. Ήταν το επιστέγασμα της πορείας μιας ομάδας που έπαιξε τρεις προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στους ομίλους. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι γραμμένη στο πρόσωπό του.
-228 γκολ έχει στο σύνολο με την Μπαρτσελόνα, το συνειδητοποιείς; Μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ήδη πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, μπροστά από τον Θέσαρ Ροντρίγκεθ, που έιχε πετύχει 235 μεταξύ 1942-1955.
-Ναι, αλλά ο Χιώτης έπιασε τα δύο τελευταία πέναλτι. Μας έφερε για μια στιγμή πιο κοντά στο θαύμα -κι αυτό είναι ανεκτίμητο.
-Θες μήπως ν’ αρχίσω να σου απαριθμώ πόσες φορές έχει πετύχει δύο, τρία ή τέσσερα γκολ σε παιχνίδι; Πόσος κόσμος τον αποθέωσε στο Twitter; Τι έχουν πει κατά καιρούς γι’ αυτόν; Οι υπερθετικοί για πάρτη του είναι φτωχοί λέμε!
-Ναι, αλλά ο Χιώτης έπιασε τα δύο τελευταία πέναλτι, έδωσε δικαίωμα στο όνειρο και αναπάντεχη χαρά σε πολύ κόσμο. Αύριο-μεθαύριο ξανά στον Μέσι θα γυρίσουμε, γιατί είναι ο «πυρήνας» μας και είμαστε οι «δορυφόροι» του, τώρα όμως ας σταθούμε στον Χιώτη. Αυτή η μέρα του ανήκει.

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags