Facebook Pixel Βούλιαξε η Αττική!
Life
| 2011-02-18 23:31:00

Βούλιαξε η Αττική!

Βούλιαξε η Αττική!

Άστραψε και βρόντηξε το βράδυ της Παρασκευής στην Αττική, με τον... κατακλυσμό να προκαλεί πτώσεις δέντρων και κυκλοφοριακό χάος και διακοπές ρεύματος!

Από τη νεροποντή η κίνηση των οχημάτων γινόταν μετ’ εμποδίων. Χαρακτηριστική η εικόνα στην Αττική Οδό όπου αρκετά αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, καθώς ο δρόμος πλημμύρισε, ενώ αν κάποιος ήθελε περίπου στις 20:30 να διανύσει την απόσταση Μαρούσι-κέντρο χρειαζόταν κάτι περισσότερο από 40 λεπτά!

Φιλαδέλφεια, Μενίδι, Κόκκινος Μύλος και Χαλκηδόνα βυθίστηκαν στο σκοτάδι, καθώς από τη νεροποντή προκλήθηκαν βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ. Πάντως, στην Πυροσβεστική δεν έχει γίνει καμία κλήση για απάντληση υδάτων.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε τουλάχιστον 10 κλήσεις για κοπές δέντρων σε Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Παλαιό Φάληρο, Βούλα, Γλυφάδα, Άγιο Δημήτριο, Κορυδαλλό και στη συμβολών της Αχαρνών με την οδό Πιπίνπου.

Οι έντονες βροχοπτώσεις ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Πέμπτη. Ήδη, μάλιστα, έχει απαγορευτεί ο απόλους των πλοίων από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο.

Προβλήματα και πλημμυρισμένοι δρόμοι και στο Ναύπλιο. Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags