Facebook Pixel Σάλος με τα νυχτοκάματα του Λιάτσου!
Life
| 2012-09-11 10:18:00

Σάλος με τα νυχτοκάματα του Λιάτσου!

Σάλος με τα νυχτοκάματα του Λιάτσου!

Μεγάλο ηθικό αλλά και νομικό ζήτημα, δημιουργείται από την αποκάλυψη ότι ο νέος διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, απέκρυψε τα κέρδη που είχε αποκομίσει από την εμπειρία του σε λαϊκά ειδησεογραφικά κέντρα.

Μηδενικές έως ανύπαρκτες συνέπειες εμφανίζεται να έχει στο βιογραφικό του ο Αιμίλιος Λιάτσος, από την εποχή που εμφανιζόνταν με άλλους σχολιαστέςτης πολιτικής επικαιρότητας όπως η Άντζελα Δημητρίου, σε δελτία ειδήσεων, εν μέσω «βροχής» λουλουδιών από τους θαμώνες της AGB. Μάλιστα από ότι φαίνεται, ο δημοσιογράφος, δεν έδειξε την απαραίτητη ευαισθησία στο προκλητικό θέαμα του βουνού από γαρίφαλα που συσσωρεύονταν στα πόδια του, την ώρα που η χώρα περνάει δραματικές στιγμές.

Το λαϊκό ειδησεογραφικό παρεθόν του νέου διεθυντή ειδήσεων, που φαίνεται ότι «ξέχασε» να το δηλώσει ώστε να φορολογηθεί γι’ αυτό, αφορά μια περίοδο ιδιαίτερα ευαίσθητη για τα κοινά, καθώς την συγκεκριμένη εποχή, εκτός από το πρώτο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, είχε χειριστεί και την παρουσία της Πετρούλας στο δελτίο καιρού, με απόλυτη σοβαρότητα, πράγμα που δημιουργεί σημαντικές αμφιβολίες για την κρίση του.

Από τη μεριά του, ο καλλιτέχνης – δημοσιογράφος, αργά το βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου διευκρινίζει ότι έχει ήδη σχολιαστεί για τα γεγονότα αυτά, μέσω του καναλιού στο οποίο δούλευε, ότι το όνομά του εμπλέκεται για δημιουργία εντυπώσεων και επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά, εναντίον όσων επιμένουν να τον θεωρούν ακατάλληλο για τη θέση που ανέλαβε και να του κάνουν κριτική.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags