Facebook Pixel Κυκλοφορούν και οπλοφορούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Life
| 2012-09-16 09:24:00

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ύστερα από τις εκλογές της 6ης Μαϊου έσπευσαν να καταθέσουν αιτήματα στην Αστυνομία για να αποκτήσουν τη δυνατότητα να έχουν όπλο.

Κάνοντας χρήση του δικαιώματος που εκ του νόμου έχουν όλοι οι βουλευτές, με την προϋπόθεση ότι έχουν λευκό ποινικό μητρώο, συνολικά 15 από τους 18 εκλεγμένους αντιπροσώπους της Χρυσής Αυγής πέρασαν σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής το κατώφλι των αστυνομικών υπηρεσιών για να ζητήσουν άδειες οπλοφορίας.

Από τα 15 αιτήματα των βουλευτών τα 8 έχουν ήδη γίνει δεκτά, ενώ για τα υπόλοιπα αναμένονται οι γνωματεύσεις από τις εισαγγελικές αρχές.

Από τους πρώτους που απέκτησαν το δικαίωμα να φέρουν όπλο είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τον οποίο κρίθηκε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος.

Άδειες έχουν ζητήσει και οι τρεις βουλευτές που πρωταγωνίστησαν στους «ελέγχους» μικροπωλητών σε πανηγύρι της Ραφήνας και σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον Γεώργιο Γερμενή που είναι γνωστός και ως «καιάδας» από τη συμμετοχή του σε black metal μουσικό συγκρότημα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags