Facebook Pixel Γνωστή ηθοποιός θύμα απόπειρας βιασμού!
Life
| 2012-10-08 11:02:00

Γνωστή ηθοποιός θύμα απόπειρας βιασμού!

Γνωστή ηθοποιός θύμα απόπειρας βιασμού!

Επιδειξίας προσπάθησε να τη βιάσει στο κέντρο της Αθήνας.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 28χρονη ηθοποιός Ζωή Ζέρβα, αρραβωνιαστικιά του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού στα χέρια ενός θρασύτατου διεστραμμένου επιδειξία, ο οποίος της επιτέθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η νεαρή κοπέλα σοκαρισμένη κατάφερε ευτυχώς να ξεφύγει, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στις πολεμικές τέχνες και το kick boxing.

Η σύντροφος του Νίκου Ζερβού περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το περιστατικό που στιγμάτισε τη ζωή της, αναλύοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέχρι να καταφέρει να απωθήσει τον δράστη και να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Ήταν γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, όταν η όμορφη ηθοποιός περπατούσε κοντά στο πάρκο της πρώην σχολής Ευελπίδων για να πάει στη δουλειά της. Σε ανυποψίαστη στιγμή ένας πολύ ψηλός γεροδεμένος άντρας της επιτέθηκε προτάσσοντας της τα γεννητικά του όργανα. Η Ζωή «πάγωσε», ωστόσο πρόλαβε και αμύνθηκε.

Ο δράστης με σπαστά ελληνικά της είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις έτσι»;

Η ίδια δίχως δεύτερη σκέψη κάλεσε άμεσα την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Η Ζωή Ζέρβα έχει πολύ καλές σχέσεις με την μιμή Ντενίση, δασκάλα της στην υποκριτική, στην οποία και τηλεφώνησε αμέσως για να της περιγράψει τις σκηνές τρόμου που έζησε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags