Facebook Pixel Negotiator, o Διαπραγματευτής (ΦΩΤΟ)
Life
| 2012-10-27 18:33:00

Negotiator, o Διαπραγματευτής (ΦΩΤΟ)

Negotiator, o Διαπραγματευτής (ΦΩΤΟ)

Το "Κουρκούτι" αφήνει τη σάτιρα και ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου καυτηριάζει τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα του 2012.

για λίγο κάτι που μας καίει πολύ περισσότερο, την καθημερινότητά μας. Την Κυριακή που μας έρχεται (28η Οκτωβρίου) γιορτάζουμε το ΟΧΙ των -πρόσφατων- προγόνων μας στους Γερμανούς, ενώ έχουμε για Πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που είναι τόσο θετικός και καλοπροαίρετος που δεν λέει ποτέ όχι. Το κακό βέβαια είναι ότι απευθύνει τις απαντήσεις του σε διεθνείς τοκογλύφους και μεγαλοκαρχαρίες του εσωτερικού και του εξωτερικού που δρουν ξεκάθαρα εις βάρος της ζωής μας και του μέλλοντός μας.

Θα τιμήσουμε λοιπόν στην παρέλαση τους ήρωες του ’40 που πολέμησαν για μια ελεύθερη Ελλάδα, έχοντας για άλλη μια φορά στις θέσεις των επισήμων ποιους; Αυτούς που παλεύουν καθημερινά για να είμαστε υπόδουλοι. Ελλάδα, η χώρα των μεγάλων αντιθέσεων.

Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε πολλά πριν τις εκλογές και δείχνει το ήθος του καθημερινά πραγματοποιώντας ακριβώς τα αντίθετα, ο άνθρωπος που και στο παζάρι να πάει θα γυρίσει έχοντας ψωνίσει πράγματα ακριβότερα από την αρχική τους τιμή, ο άνθρωπος που ακόμα κι έτσι εξακολουθεί να πείθει το 30% του ελληνικού λαού, ο εθνικός μας διαπραγματευτής, Αντώνης Σαμαράς.

Μνημόνιο über alles

ΠΗΓΗ: Sport24

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags