Facebook Pixel Σκανδαλίδης - Σαχινίδης «καλοβλέπουν» την καρέκλα του Βενιζέλου
Life
| 2012-11-01 20:10:00

Σκανδαλίδης - Σαχινίδης «καλοβλέπουν» την καρέκλα του Βενιζέλου

Σκανδαλίδης - Σαχινίδης «καλοβλέπουν» την καρέκλα του Βενιζέλου

Στην κόψη του ξυραφιού βαδίζει το ΠΑΣΟΚ. Οι διαλυτικές τάσεις που παρατηρούνται έχουν οδηγήσει το κόμμα σε περιδίνηση λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα που θα επιτρέψουν τη χώρα να εισπράξει τη μεγάλη δόση των 31,5 δισ. ευρώ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι στενοί του συνεργάτες επιχειρούν να βρουν λύση ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και το ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί συντεταγμένο στην Βουλή, χωρίς να το έχουν κατορθώσει προσώρας. Τα πρώτα -κακά για το ΠΑΣΟΚ και την κυβερνητική συνοχή- δείγματα εμφανίστηκαν κατά την ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις με τη διαφοροποίηση πολλών βουλευτών από την επίσημη γραμμή.

Οι εκρήξεις ήρθαν αργότερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ, όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες μεταξύ συντρόφων, με κορυφαία τη διένεξη των Πάρι Κουκουλόπουλου και Λεωνίδα Γρηγοράκου. Ουδέποτε άλλοτε στο ΠΑΣΟΚ εκστομίστηκαν ανάλογες κουβέντες στη διάρκεια κομματικής διαδικασίας.

Ούτε στο περίφημο Πεντελικό, οπότε το ΠΑΣΟΚ έφτασε ένα βήμα πριν από τη διάσπαση. Η απόφαση του βουλευτή Μιχάλη Κασσή να δηλώσει ότι ανεξαρτητοποιείται και η αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ της πρώην υπουργού και Γραμματέως του κόμματος Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, προκάλεσαν τριγμούς, ενώ λάδι στη φωτιά έριξε η Κατερίνα Μπατζελή η οποία έθεσε ζήτημα ηγεσίας.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags