Facebook Pixel Ξύλο σε Λύκειο της Χερσονήσου για τη Χρυσή Αυγή
Life
| 2012-11-27 13:12:00

Ξύλο σε Λύκειο της Χερσονήσου για τη Χρυσή Αυγή

Ξύλο σε Λύκειο της Χερσονήσου για τη Χρυσή Αυγή

Τραυματίστηκαν μαθητές - Αφορμή στάθηκαν διάφορα σχόλια στο Facebook.

Επεισόδια ακόμα και στα σχολεία είχε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο καθώς άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι μαθητές ανήρτησαν κάποια σχόλια στο Facebook σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην συγκεκριμένη συγκέντρωση.

Τα σχόλια αυτά έγιναν η αφορμή για να ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανικής υπηκοότητας μαθητών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς στον καυγά προστέθηκαν στη συνέχεια και άλλα άτομα με αποτέλεσμα δυο μαθητές να τραυματιστούν και να καταλήξουν στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Δεν είναι πρώτη φορά που στο εν λόγω σχολείο σημειώνονται τέτοια περιστατικά.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε ξεσπάσει ακόμη μία συμπλοκή, σύμφωνα με το prismanews.gr, μεταξύ ενός Έλληνα και ενός Αλβανού, και οι δύο μαθητές Λυκείου. Οι δυο πιάστηκαν στα χέρια καθώς ο Έλληνας ζήτησε το λόγο για κάποια συνθήματα που γράφτηκαν στον πίνακα τάξης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όταν ο Αλβανός μαθητής του είπε ότι καλώς γράφτηκαν τότε ξέσπασε μεταξύ τους άγριος καυγάς που κατέληξε σε συμπλοκή.

Πηγή: newsbeast.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags