Facebook Pixel Τραγωδία με νεκρό καπετάνιο!
Life
| 2013-02-20 22:36:00

Τραγωδία με νεκρό καπετάνιο!

Τραγωδία με νεκρό καπετάνιο!

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης πλοίων στο Κιάτο, που αποδίδεται σε κακή συνεννόηση μεταξύ των πλοιάρχων.

Πρόκειται για τον καπετάνιο του ρυμουλκού σκάφους «Άρτεμις», ενώ ακόμη δύο άτομα πλήρωμα, που επέβαιναν πάνω σε αυτό, κατάφεραν να διασωθούν απο παραπλέοντα σκάφη.

Η βύθιση του «Άρτεμις» με έναν νεκρό, που σημειώθηκε στις 4:30 το απόγευμα στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Κιάτου αποδίδεται σε κακή συνεννόηση μεταξύ των πλοιάρχων.

Το ρυμουλκό σκάφος, με πλήρωμα τρεις Έλληνες ναυτικούς, προσπαθούσε να βοηθήσει στην αναχώρηση του φορτηγού πλοίου «jsm» κενό φορτίου με σημαία Μολδαβίας, από το λιμάνι του Κιάτου με προορισμό το λιμάνι της Κωνστάντζα στην Ρουμανία, στη Μαύρη Θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια χειρισμών, τα δύο πλοία συγκρούστηκαν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το ρυμουλκό αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 65χρονος καπετάνιος, ενώ από θαύμα σώθηκαν τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος, τα οποία μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγείας της περιοχής.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags