Facebook Pixel Επιστροφή Παλαιοκώστα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2013-10-23 16:43:00

Επιστροφή Παλαιοκώστα! (ΦΩΤΟ)

Επιστροφή Παλαιοκώστα! (ΦΩΤΟ)

Ο καταζητούμενος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας και ένα ακόμη άτομο, ήταν οι δράστες της συμπλοκής με αστυνομικούς στη Λιβαδειά, η οποία είχε σημειωθεί στις έξι Φεβρουαρίου του 2011, με συνέπια να τραυματιστεί ένας αστυφύλακας.

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το συνεργό του καταζητούμενου, προκειμένου να βρεθούν τα στοιχεία του και να εντοπιστεί. Παράλληλα, εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση, σε βάρος του Παλαιοκώστα.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Β. Παλαιοκώστα αφορά στις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, κ.α αδικήματα, που συνέβησαν, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A 4.

Υπενθυμίζεται ότι, όταν οι δύο επιβαίνοντες ακινητοποίησαν το όχημα, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε κατά των αστυνομικών με Kalashnikov (βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κάλυκες), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, ο προαναφερόμενος αναζητούμενος κακοποιός.

To Audi A4 που επέβαιναν οι δύο καταζητούμενοι.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ για το θέμα αναφέρει ότι «όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags