Facebook Pixel Η απάντηση του Γλέζου στην προκήρυξη για τις δολοφονίες
Life
| 2013-11-17 18:05:00

Η απάντηση του Γλέζου στην προκήρυξη για τις δολοφονίες

Η απάντηση του Γλέζου στην προκήρυξη για τις δολοφονίες

«Δημοσιοποιήθηκαν, επιτέλους, οι απόψεις των δολοφόνων των πολιτών στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013» αναφέρει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, για την προκήρυξη για τη δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Η προκήρυξη των αυτοπροσδιοριζόμενων "Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες" αποκαλύπτει ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους, παρά την απελπισμένη προσπάθειά τους να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους.

Όποιοι κι αν είναι, πέρα από την ταυτότητά τους, ποιός τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή; Η κατάργηση της θανατικής ποινής αποτελεί συνάρτηση του ανθρωπιστικού πολιτισμικού επιπέδου ενός κράτους.

Όσο για την ταυτότητα των δολοφόνων δύο είναι οι εκδοχές:

Η μια έχει απόλυτη σχέση με το σύστημα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας (G 8-20). Ειδικός Κλάδος ασχολείται και επιχειρεί να επιβάλει σε κάθε χώρα ακόμα και με δολοφονίες το καθεστώς της αρεσκείας του. Μερικά στοιχεία τα οποία εμπεριέχονται στο κείμενό τους αποκαλύπτουν αυτή τους την ταυτότητα.

Η άλλη δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς. Όσοι αποδέχονται αυτή την εκδοχή, ας αναλογιστούν τι θα συμβεί αν συμφωνήσουμε μαζί τους. Σε ποιά κατάσταση θα βρεθεί η χώρα. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Όποιοι κι αν είναι οι καθοδηγητές και αυτουργοί αυτών των εγκληματικών ενεργειών, μια πρέπει να είναι η απάντηση: επαγρύπνηση» τονίζει ο κ. Γλέζος.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags