Facebook Pixel Τραγωδία στα Τέμπη! ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ΚΤΕΛ
Life
| 2013-11-26 03:35:00

Τραγωδία στα Τέμπη! ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ΚΤΕΛ

Τραγωδία στα Τέμπη! ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ΚΤΕΛ

Τραγικός θάνατος για τον οδηγό του ΙΧ, πολλοί τραυματίες - Σοκαριστικές ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:20, στην Κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στο 384ο χλμ. Το τραγικό δυστύχημα σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε νταλίκα και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.





 


ΦΩΤΟ: LARISSANET.GR

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, νεκρός είναι ο 46χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ τραυματίστηκαν η 43χρονη σύζυγός του και οι κόρες του, 17 και 7 ετών. Το επτάχρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Τραύματα φέρει και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, καθώς και ένας επιβάτης του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.


Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής, ενώ 18 ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία έσπευσαν στα Τέμπη.

Από το ΚΤΕΛ έχουν απεγκλωβιστεί όλοι οι επιβάτες και 15 από αυτούς μεταφέρθηκανσε 2 νοσοκομεία της Λάρισας. Τρεις από αυτούς είναι διασωληνωμένοι και οι υπόλοιποι με ελαφρά τραύματα.




Η κυκλοφορία σταμάτησε, με αποτέλεσμα, να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα.







Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags