Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-04-11 07:35:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά, παροδικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία, σε μικρή περαιτέρω πτώση, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, ενώ στα Δωδεκάνησα οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα βόρεια κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξασθένηση το βράδυ

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags