Facebook Pixel Επιασαν θαμώνα internet cafe επειδή φόραγε ίδια μπλούζα με τον Ξηρό!
Life
| 2014-01-21 20:12:00

Επιασαν θαμώνα internet cafe επειδή φόραγε ίδια μπλούζα με τον Ξηρό!

Επιασαν θαμώνα internet cafe επειδή φόραγε ίδια μπλούζα με τον Ξηρό!

Προσήχθη μετά από καταγγελία περαστικού ένας άνδρας που είχε την ατυχή έμπνευση να δει το βίντεο του τρομοκράτη στο internet cafe, ενώ φορούσε παρεμφερή κόκκινη μπλούζα...

Στην οδό Ευδήλου 9 στο Γουδή και στο internet cafe PlayTime εντόπισαν οι Αρχές άτομο που ...έμοιαζε με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας στο σημείο επενέβη πολυπληθές κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, καθώς υπήρξε καταγγελία ότι εκεί βρισκόταν ο ίδιος ο καταζητούμενος τρομοκράτης.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας βρισκόταν εντός του καταστήματος και στην οθόνη του παρακολουθούσε το επίμαχο βίντεο, όταν ένας περαστικός έξω από το κατάστημα, ο οποίος τον είδε, εκτίμησε ότι πρόκειται για τον ίδιο τον Χρ.Ξηρό. Στο συμπέρασμά του φαίνεται ότι τον... βοήθησε το γεγονός ότι ο άνδρας φορούσε κόκκινη μπλούζα αντίστοιχη του Ξηρού.

Ο πολίτης πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Αντιτρομοκρατική είχε αποκλείσει όλο το τετράγωνο με 15 άτομα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν και ανέκριναν το άτομο που παρακολουθούσε το βίντεο του Ξηρού και κατέληξαν ότι δεν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση, οπότε λίγη ώρα αργότερα τον άφησαν να φύγει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άτυχος χρήστης του διαδικτύου επέστρεψε για να πληρώσει στο κατάστημα, από το οποίο είχε απομακρυνθεί άρον-άρον από τους ανθρώπους της Αντιτρομοκρατικής.

Σημειώνεται επίσης ότι μετά την εξαφάνιση του Χρ.Ξηρού από τη Χαλκιδική, πολίτες τον έχουν «δει» σε διάφορες περιοχές και οι αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι να ελέγχουν κάθε καταγγελία. Ο αριθμός των καταγγελιών φτάνει ή και ξεπερνά τις 40.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags