Facebook Pixel Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!
Life
| 2014-03-07 21:17:00

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!

Ο καιρός χαλάει από σήμερα και θα είναι άστατος με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ανατολικά θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Για αύριο Σάββατο προβλέπεται επίσης χιόνι στα ορεινά.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε νεφώσεις με παροδικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς. Στην Ήπειρο η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.

Για αύριο Σάββατο ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιονιά θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags