Facebook Pixel Ανοίγουν τα φαρμακεία στην Αττική
Life
| 2014-03-31 19:21:00

Ανοίγουν τα φαρμακεία στην Αττική

Ανοίγουν τα φαρμακεία στην Αττική

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους από αύριο (1/4) και τη συνέχιση του αγώνα τους με άλλη μορφή, αποφάσισαν καταρχάς οι φαρμακοποιοί ύστερα από μάχη στη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Στη συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κατατέθηκαν αντικρουόμενες εισηγήσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους. Η εικόνα από τη συνεδρίαση δεν δείχνει κάποια σαφή προτίμηση σε κάποια από τις εισηγήσεις αυτές και το αποτέλεσμα θα κριθεί ψήφο με ψήφο.

Πολλοί αλλά και ο νυν πρόεδρος του συλλόγου εισηγούνται τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αλλά με διαφορετική μορφή και όχι συνέχιση των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών.

Μερικοί, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του συλλόγου Κ. Λουράντος, προτείνουν να μένουν κλειστά τα φαρμακεία κάποιες ημέρες, δύο-τρεις, της εβδομάδας και να ανοίγουν τις υπόλοιπες, ενώ άλλοι φαρμακοποιοί εισηγούνται να κλείσουν τα καταστήματά τους την εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές.

Από την άλλη μεριά από τις αριστερές παρατάξεις οι εισηγήσεις είναι για συνέχιση των κινητοποιήσεων με την ίδια μορφή δηλαδή κατεβασμένα ρολά με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags