Facebook Pixel Έτσι θα χάσουμε τα κιλά του Πάσχα!
Life
| 2014-04-24 19:15:00

Έτσι θα χάσουμε τα κιλά του Πάσχα!

Έτσι θα χάσουμε τα κιλά του Πάσχα!

Ο Νίκος Αναδιώτης μας δίνει συμβουλές για το πώς θα χάσουμε τα περιττά κιλά που πήραμε από το αρνί, τα κουλούρια, τα τσουρέκια και τα κοκορέτσια. Διαβάστε και θα... χάσετε!

Χαίρετε !!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι φώτιση, αγάπη, ειρήνη και υγεία σε όλους τους αναγνώστες του sportdog και μη!

Και αφού πλέον οι περισσότεροι επισκέπτες της ελληνικής εξοχής και υπαίθρου επέστρεψαν στη βάση τους μετά την Πασχαλινή εξόρμηση τους, σίγουρα κουβαλούν και κάποιες πασχαλινές θερμίδες κληρονομιά. Καλά κάνουμε και τρώμε με όρεξη πολύ το Πάσχα, το απολαμβάνουμε και τύψεις δεν έχουμε, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποια διατροφικά tips που θα μας επαναφέρουν στην προ Πάσχα φυσική κατάσταση. Για αυτούς που δεν έχουν την πολυτέλεια χρόνου για άσκηση, θα ακολουθήσουν κάποια μυστικά λίγο καιρό παραπάνω.

Αρχικά, ο,τι πασχαλινά κουλούρια φάγαμε, φάγαμε. Το ίδιο και για τα κοκορέτσια, τα τσουρέκια, τις πίτες, τα γλυκά και ό,τι άλλο. Αυτό που κρατάμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι είναι τα πασχαλινά κόκκινα αυγά.

Για πρωινό λοιπόν ένας φυσικός χυμός με 2 αυγά βραστά, το ένα ολόκληρο και το άλλο μόνο το ασπράδι. Δεκατιανό ένα μήλο και μια χούφτα αμύγδαλα. Μεσημεριανό κοτόπουλο με ρύζι ή ψάρι με χόρτα, είναι μια καλή επιλογή, απογευματινό μια μπάρα δημητριακών και βραδυνό ό,τι το μεσημέρι, αλλά αντί για ρύζι το κοτόπουλο το συνοδεύει σαλάτα. Τετάρτη και Παρασκευή εννοείται μπορούμε να τρώμε όσπρια στο μεσημεριανό και βραδυνό γεύμα αλλά με μια φέτα ψωμί.

Αν τηρήσουμε το πρόγραμμα για δυο εβδομάδες και οι περιττές θερμίδες θα έχουν γίνει ανάμνηση με τις ωραίες στιγμές των Πασχαλινών διακοπών και θα έχουμε προετοιμάσει το έδαφος για την προετοιμασία ενόψει παραλίας!!

Καλή αρχή και χαιρετισμούς σε όλους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags