Facebook Pixel Το "καρφί" του Ιωαννίδη στον Φασούλα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-05-11 21:07:00

Το "καρφί" του Ιωαννίδη στον Φασούλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "καρφί" του Ιωαννίδη στον Φασούλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους πρώην παίκτες της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ προσκάλεσε ο Γιάννης Ιωαννίδης για να γιορτάσει μαζί τους την "Γιορτή της Μητέρας"! Εδωσε οδηγίες στον Παναγιώτη Φασούλα, αστειεύτηκε και θυμήθηκε τα... παλιά σήμερα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Η «Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια» γιορτάζει τη σημερινή Ημέρα της Μητέρας τιμώντας την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη που είναι η μάνα του ελληνικού μπάσκετ. Για το λόγο αυτό καλέσαμε κάποια από τα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ για να τιμήσουμε μαζί την πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγαλούργησε το αγαπημένο μας άθλημα», τόνισε ο Γιάννη Ιωαννίδης στο «δρώμενο» που διοργάνωσε ο Συνδυασμός του στη Νέα Παραλία.

Το «παρών» έδωσε ο ο Ντίνος Αγγελίδης, ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Γιώργος Κανακάκης, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Θανάσης Κουμπατσιώτης, Βασίλης Λυπηρίδης, ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο Μανόλης Σουανίδης ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Φάνης Χριστοδούλου.

Υπό τις οδηγίες του «Κόουτς» έπαιξαν για λίγα λεπτά κόντρα σε μία πεντάδα που συγκρότησαν νέοι του Συνδυασμού. Για την ιστορία, το ματς τελείωσε με νίκη των παλαιμάχων, χάρη σε ένα κάρφωμα του Γιαννούλη.

«Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μου και ήρθαν σήμερα εδώ για να συμμετέχουν στην εκδήλωσή μας, ακόμη κι αν χρειάστηκε να κάνουν μακρύ ταξίδι και να αφήσουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Με την εκδήλωση αυτή θέλαμε να θυμίσουμε ότι η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία όταν θέλει μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια και πρωταθλήτρια. Αρκεί τα παιδιά της να δουλεύουν σκληρά, να φτιάχνονται γερές ομάδες από ανθρώπους αποφασισμένους και ικανούς. Εμείς αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε. Έχουμε την ομάδα έχουμε και το πρόγραμμα. Και κυρίως έχουμε τον δυναμισμό, την πείρα και τον πολιτικό τσαμπουκά να παλέψουμε για να κάνουμε την Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια, να κάνουμε τη Μακεδονία- Πρωταθλήτρια», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Όσο για το... καρφί; Δείτε με προσοχή το βίντεο!



Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags