Facebook Pixel Πάνω από 3 εκατ. είδαν το βασιλικό γάμο στην Ελλάδα!
Life
| 2011-04-30 15:28:00

Πάνω από 3 εκατ. είδαν το βασιλικό γάμο στην Ελλάδα!

Πάνω από 3 εκατ. είδαν το βασιλικό γάμο στην Ελλάδα!

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μονοπώλησε χθες ο γάμος του Γιούλιαμ και της Κέιτ. Αυτό προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων τηλεθέασης που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ξεκινάμε από την πρωινή ζώνη που στον ανταγωνισμό Μελέτη με Λάμπρου- Παπαβασιλείου το STAR επικράτησε με 11% στο καθαρό και 20% στα νεανικά κοινά. Η παρέα του Alpha έκανε την έκπληξη και με 13% κρατήθηκε αξιοπρεπώς και με πολύ καλό ρεπορτάζ από την Βίκυ Χατζή. Στην συνέχεια ο Θοδωρής Δρακάκης έκανε πάρτι και πήρε πρωτιά με πολύ δυνατά όπλα όμως: Μπακοδήμου, Σταματέρη, Στεφανίδου ήταν στο πλάι του και χτύπησε έως και 37% στα νεανικό κοινό και άγγιξε το 30% όσο αφορά το καθαρό της AGB.

Απέναντι η παρέα του Γιώργου Λιάγκα κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα κοντά στο 20%, την ώρα που Καραμέρος και Χαριτάτος έβλεπαν τις επιδόσεις τους να είναι και στις δύο κατηγορίες κάτω από 10%. Η Ελένη Μενεγάκη με πολύ καλή διάθεση ρίσκαρε και ασχολήθηκε σε μεγάλο κομμάτι της εκπομπής της με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ και έφτασε κοντά στο 12 με 14%.

Στην συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε πάρτι με την κεκτημένη ταχύτητα του δελτίου που είχε από το πρωί ο Θοδωρής Δρακάκης. Έκανε τηλεθεάσεις κοντά στο 35% και το Κους Κους έμεινε στις σταθερά καλές επιδόσεις στο 20%. Και η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Φώτης με την Μαρία αλλά και το Δέστε τους σημείωσαν λίγο παραπάνω από τις καθημερινές επιδόσεις τους και όλα τα στρατηγεία σήμερα χαμογελάνε. Οι μηχανισμοί του Alpha και του Star λειτούργησαν με επιτυχία και παρά τις αντιδράσεις πολλών μπορεί να μας έκαναν πλύση εγκεφάλου όλη μέρα με τον βασιλικό γάμο αλλά υπήρχε ενδιαφέρον.

Πηγή: thebest

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags