Facebook Pixel Εχει "τελειώσει" η Αθήνα
Life
| 2011-05-01 12:18:00

Εχει "τελειώσει" η Αθήνα

Εχει "τελειώσει" η Αθήνα

Το συμπέρασμα από τη χθεσινή μέρα ντροπής κι εξευτελισμού ολόκληρης της Ελλάδας είναι ένα: Η νυχτερινή Αθήνα κυρίες και κύριοι έχει «πεθάνει». Κι εμείς να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι πριν από μερικά χρόνια για τα επινίκια των ομάδων γινόταν του Κουτρούλα ο γάμος. Οι ομάδες είναι δεκάδες επιλογές και τα τηλέφωνα έσπαγαν για να καλέσουν οι επιχειρηματίες τους νικητές στα μαγαζιά τους να τραγουδήσουν.

Δε λέμε, καλός είναι ο Οικονομόπουλος και η Πάολα πανέμορφη. Αλλά, όχι, δε γίνεται η ΑΕΚ να πανηγυρίζει το κύπελλό της εκεί. Θυμάστε τι γινόταν παλιότερα; Εκανες βόλτα στη Συγγρού και στην Ποσειδώνος και τον ονόμαζες το οδικό «Γ» της Κολάσεως. Μαρκίζες αναμμένες δεξιά αριστερά που σε προκαλούσαν να περάσει το κατώφλι της εισόδου. Αυτοκίνητα παντού, επιλογές άπειρες. Κι όχι δευτερότριτες αλλά τραγουδιστές πρώτης γραμμής, όχι αστεία.

Τώρα ...μιζέρια. Η ΑΕΚ γιόρτασε στον Οικονομόπουλο, ο Ολυμπιακός στον Καρρά, που είναι άρχοντας αλλά δικαίως αναρωτιέται ο Μιράλας "τι έχει πάθει ι φωνή του;" και τα μαγαζιά ανοίγουν για 2-3 μέρες την εβδομάδα μπας και βγάλουν τα μεροκάματα.

Εντάξει, η εποχή δεν είναι καλή, διότι αυτός ο τίτλος έπεσε πάνω στη μεταβατική περίοδο που οι πίστες αλλάζουν σχήματα, ή προετοιμάζονται για τα καλοκαιρινά προγράμματα, αλλά το ζήτημα είναι ότι οι επιλογές δεν είχαν εκλείψει ποτέ. Επιλογές καλές, κι όχι αναγκαστικές. Αιωνία η μνήμη της νυχτερινής Αθήνας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags