Facebook Pixel "Δε σας πάει η ρόμπα"
Life
| 2011-05-03 13:33:00

"Δε σας πάει η ρόμπα"

"Δε σας πάει η ρόμπα"

Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. έστειλε ο Κώστας Βαξεβάνης για το επεισόδιο που είχε στα διόδια, ζητώντας του να τιμήσει τη στολή που φοράει!

Μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στα διόδια του Ρίου με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος δεν ήθελε να πληρώσει το αντίτιμο, ο δημοσιογράφος απέστειλε επιστολή στον αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, εκφράζοντας την αγανάκτηση και προανγγέλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ο δημοσιογράφος πήγε να σηκώσει τις μπάρες των διοδίων του Ρίου ωστόσο διαπίστωσε πως είχαν μπλοκαριστεί. Εκεί λίγο αργότερα κατέφθασε και η αστυνομία. Τελικά αν και δεν το επιθυμούσε κατέθεσε το αντίτιμο για να περάσει.

Ωστόσο, ο κ. Βαξεβάνης θα καταθέσει μήνυση κατά της διαχειρίστριας εταιρείας των εν λόγω διοδίων υποστηρίζοντας πως απαγορεύεται από το σύνταγμα το μπλοκάρισμα της διέλευσης των εθνικών οδών, ανεξάρτητα με το αν κάποιος θα πληρώσει, μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας.

Στην επιστολή του προς τον αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο κ. Βαξεβάνης μεταξύ άλλων επισημαίνει:

"Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας,

Φαντάζομαι πως αν σας έπαιρνα τηλέφωνο και ζητούσα να μου στείλετε έναν αστυνομικό για να βρίσκεται έξω από το σπίτι μου και να γράφει όποιον παρκάρει παράνομα μπροστά, θα θεωρούσατε ότι σας κάνω πλάκα. Προφανώς και δεν είναι δυνατόν η Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο μόνο και μόνο, επειδή το παράνομο παρκάρισμα είναι παράβαση του ΚΟΚ.

(....)

Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας, προστατεύστε πρώτα και κύρια τους αστυνομικούς σας.
Δεν τους αξίζει να φυλάνε γήπεδα επιχειρηματιών και διόδια εργολάβων. Τιμήστε τη στολή σας.

Και επειδή σας γνωρίζω και προσωπικά, πιστέψτε με, δεν σας πάει η ρόμπα…"

Περισσότερα στο Κουτί της Πανδώρας.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags