Facebook Pixel «Σοκαρίστηκα όταν είδα τον δολοφόνο»
Life
| 2011-05-10 09:21:00

«Σοκαρίστηκα όταν είδα τον δολοφόνο»

«Σοκαρίστηκα όταν είδα τον δολοφόνο»

«Αυτός που μου δείξατε είναι σίγουρο ότι είναι αυτός που μας πυροβόλησε. Μόλις τον είδα μου ανέβηκε αμέσως η αδρεναλίνη και σχεδόν σοκαρίστηκα».

Πρόκειται για απόσπασμα από κατάθεση που έδωσε στις 5 Μαΐου 2011 ένας εκ των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν στο μακελειό του Ρέντη και ο οποίος κλήθηκε να αναγνωρίσει στην Ασφάλεια Αττικής έναν 36χρονο Ρωσοπόντιο που ήδη βρίσκεται κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή.

Ο 36χρονος ήταν ένας από τους τέσσερις επιβάτες του γκρι Volvo και οι οποίοι το απόγευμα της 1ης Μαρτίου 2011 έκλεψαν ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Μενίδι και στη συνέχεια, κατά την καταδίωξή τους από την ομάδα ΔΙΑΣ πυροβόλησαν εναντίον τους με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Σύμφωνα με πληροφρίες από τον δικαστικό φάκελο της υπόθεσης, προκύπτει ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε από την επομένη ημέρα της συμπλοκής πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών. Επιπλέον φαίνεται να συγκέντρωσε επιβαρυντικά στοιχεία για τους κακοποιούς από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων την ημέρα της συμπλοκής στου Ρέντη, όπου φέρεται να χρησιμοποιούσαν καρτοκινητά τηλέφωνα, κάτοχοι των οποίων εμφανίζονταν... Ιάπωνες και Κινέζοι!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags