Facebook Pixel Εντυπωσίασε και πέρασε ο Λούκας Γιώρκας! (BINTEO)
Life
| 2011-05-11 00:03:00

Εντυπωσίασε και πέρασε ο Λούκας Γιώρκας! (BINTEO)

Εντυπωσίασε και πέρασε ο Λούκας Γιώρκας! (BINTEO)

Ξεσήκωσε το στάδιο Fortuna Arena στο Ντίσελντορφ με την εμφάνιση του ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του Σαββάτου. Εντυπωσιακή η ελληνική αποστολή απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ξεχωριστός ήταν επίσης και ο Stereo Mike που εκτέλεσε το r'n b κομμάτι του τραγουδιού.

Σε απευθείας μετάδοση θα μεταδοθεί επίσης και ο Β' Ημιτελικός και ο Τελικός, 12 και 14 Μαΐου αντίστοιχα.

Το σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ κάνει η Μαρία Κοζάκου.

Η μουσική της φετινής ελληνικής συμμετοχής είναι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και οι στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Επί σκηνής θα εμφανιστούν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης.

Μετά από κλήρωση, η ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε απόψε στη 19η θέση. Ειδικότερα, η σειρά εμφάνισης των χωρών έχει ως ακολούθως: Πολωνία, Νορβηγία, Αλβανία, Αρμενία, Τουρκία, Σερβία, Ρωσία, Ελβετία, Γεωργία, Φινλανδία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα.

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν απευθείας και οι "BIG 5", δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια απουσίας.

Στον Τελικό μπορούν να ψηφίσουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι.

Οι τηλεθεατές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας τους, εφόσον ψηφίσουν ενώ βρίσκονται σε αυτή. Ως εκ τούτου, οι τηλεθεατές στην Ελλάδα δεν μπορούν να ψηφίσουν το "Watch My Dance".

Η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα προκριθούν στον Τελικό θα προκύψει μετά από κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το πέρας του κάθε Ημιτελικού.

Τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στους συμμετέχοντες στη βραδιά του Τελικού θα ανακοινώσει από την Αθήνα η Λένα Αρώνη.

ΠΗΓΗ: www.newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags