Facebook Pixel Εκτός ελέγχου οι γειτονιές της Αθήνας
Life
| 2011-05-13 07:59:00

Εκτός ελέγχου οι γειτονιές της Αθήνας

Εκτός ελέγχου οι γειτονιές της Αθήνας

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ο πόλεμος ανάμεσα στους ακροδεξιούς, τους μετανάστες και τους αντιεξουσιαστές έχει πλέον γενικευτεί με τους πόλους να εξελίσσουν τη μάχη σε ένα κλεφτοπόλεμο.

Μετά το θάνατο του 44χρονου Μανώλη Καντάρη η συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου έχει μετατραπεί σε βάση των κατοίκων που διαμαρτύρονται για την εγκληματική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών που έχουν δημιουργήσει γκέτο στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί τους βρίσκονται και οι ακροδεξιοί, οι οποίοι πλέον χτυπούν οποιοδήποτε αλλοδαπό συναντήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους 13 αλλοδαπούς που έχουν καταγραφεί ως τραυματίες, αρκετοί άλλοι έχουν τραυματιστεί ή προπηλακιστεί, ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα φόβου.

Από την άλλη, οι αλλοδαποί απαντούν και ήδη δύο Έλληνες, άσχετοι με τη «βεντέτα» που έχει ανοίξει έχουν μεταφερθεί τραυματίες στο νοσοκομείο.

Όπως γίνεται αντιληπτό η διασπορά των μαχών είναι τέτοια όπου η αστυνομία δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να σημειωθεί επεισόδιο.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags