Facebook Pixel Νέο ξέσπασμα Γιατζόγλου: "Έγινε προπαγάνδα με τον Φύσσα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-11-23 10:17:00

Νέο ξέσπασμα Γιατζόγλου: "Έγινε προπαγάνδα με τον Φύσσα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ξέσπασμα Γιατζόγλου: "Έγινε προπαγάνδα με τον Φύσσα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στιβ Γιατζόγλου βρέθηκε στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον Alpha κι αναφέρθηκε εκ νέου στις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά και στην κριτική που δέχτηκε για την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καθώς επίσης στην ατάκα περί... κακιάς στιγμής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Αναλυτικά:

"Εχω χαρακτηριστεί φασίστας, ρατσιστής, ναζί. Και κωλοεθνικιστής. Του λέω του κόπανου. Εγώ γεννήθηκα εθνικιστής, μέσα σε ελληνικό σχολείο, σε ελληνική εκκλησία. Σε ελληνικό δρόμο. Μεγάλωσα μέσα στον ελληνισμό. Δεν μπορεί κάποιος να συμφωνεί με όλα. Δεν σημαίνει ότι όταν ακούς μία συζήτηση, συμφωνείς με όλα”, ανέφερε αρχικά για την κριτική που δέχτηκε με αφορμή την παρουσία του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέροντας πως: “Για μένα είναι λυπηρό που χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους. Τα δύο παιδιά της Χρυσής Αυγής; Ξέρεις το όνομά τους; Γιατί; Ολη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται πάνω στη δολοφονία του Φύσσα...” και πρόσθεσε για την ατάκα περί “κακιάς στιγμής”: “Συνήθως στη σημερινή εποχή όταν γίνεται δολοφονία, γίνεται με όπλο, όχι με μαχαίρι. Κανείς δεν πρέπει να χάνει τη ζωή του για τα πολιτικά...”.

Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή κι αν τον πείθουν όσα λέει: “Δεν έχω πειστεί από τίποτα. Δεν μπορείς να πιστέψεις και τίποτα. Αυτό που δεν γνωρίζεις εσύ κι ο κόσμος, είναι ότι εγώ στις περασμένες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Τι πρέπει να πούμε, ότι ξαφνικά έγινα φασίστας (σ.σ. επειδή πήγε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής); Γιατί είναι απομονωμένο αυτό το 10% του ελληνικού πληθυσμού; Η μάνα μου ήταν Εβραία... Είμαι κι εθνικιστής. Και Ολυμπιακός”!

Σχολιάζοντας την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA, είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, αποτελεί κόσμημα για την Ελλάδα. Είναι φαινόμενο, τον παρομοιάζω με τον Μάικλ Τζάκσον! Διαφωνούσα ριζικά με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσαν στην Εθνική ομάδα. Δεν έβγαλαν αυτά που μπορούσε να κάνει. Έχει πολλά να δώσει, ελπίζω στο μέλλον να αξιοποιηθεί καλύτερα”.

Για το γεγονός ότι πλέον δεν καλείται σε αθλητικές εκπομπές, παραδέχτηκε ότι: “Εχω γίνει persona non grata. Χάρη τους έκανα. Πιστεύω ότι μπήκα σε μία black list με αυτή την κίνηση. Το μόνο λάθος που έκανα είναι ότι ψήφισα τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πάω σε εκδήλωση και για τα Ίμια που θα διοργανώσει η Χρυσή Αυγή”.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags