Facebook Pixel Επιμένει ο καύσωνας...
Life
| 2011-07-19 18:35:00

Επιμένει ο καύσωνας...

Επιμένει ο καύσωνας...

Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και πιθανόν της Μακεδονίας από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011.
 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 20 έως 35 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 21 έως 38 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 22 έως 40 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 23 έως 35 βαθμούς, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα φτάσει τους 37 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς – νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς αλλά τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags