Facebook Pixel Κάτοικοι εναντίον τσιγγάνων με διαιτητή... Γκλέτσο!
Life
| 2011-07-20 13:29:00

Κάτοικοι εναντίον τσιγγάνων με διαιτητή... Γκλέτσο!

Κάτοικοι εναντίον τσιγγάνων με διαιτητή... Γκλέτσο!

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχτηκαν στην παραλία στο Αχλάδι της Στυλίδας, όταν κάτοικοι της περιοχής ήρθαν στα χέρια με ομάδες τσιγγάνων και πήραν τα όπλα για να τους αντιμετωπίσουν!

Χρειάστηκε η πυροσβεστική παρέμβαση του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου και η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για να μην εξελιχθεί η συμπλοκή σε αιματοχυσία!

Αφορμή για τα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν αργά το απόγευμα της Τρίτης ήταν οι διαμαρτυρίες των παραθεριστών που βρίσκονταν στην παραλία ότι οι νεαροί τσιγγάνοι πρόσβαλαν την δημοσία αιδώ με τις ενέργειές τους.

Τότε, παρενέβησαν κάτοικοι του χωριού οι οποίοι έκαναν παρατηρήσεις στους τσιγγάνους και εκείνοι, όπως είπαν, απάντησαν με απειλές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει γενική σύρραξη!

Οι συμπλεκόμενοι ήρθαν στα χέρια και προκλήθηκαν αρκετές φθορές στην δημοτική περιουσία, ώσπου κάποιοι άρπαξαν… καραμπίνες και απείλησαν να γίνει μακελειό!

Εκείνη τη στιγμή κατέφθασε ο δήμαρχος Στυλίδας που κατάφερε να τους αποτρέψει. Και ενώ οι τσιγγάνοι τράπηκαν σε φυγή, άνδρες της Αστυνομίας τους εντόπισαν στην περιοχή της Ροδίτσας έξω από την Λαμία και προσήγαγαν αρκετούς από αυτούς στο τμήμα.

Όλη τη νύχτα, οι κάτοικοι στο Αχλάδι παρέμειναν σε επιφυλακή, ενώ δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. περιφρουρούσαν το χωρίο για το ενδεχόμενο η υπόθεση να εξελιχθεί σε βεντέτα!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags