Facebook Pixel Ζέστη και σήμερα
Life
| 2011-08-16 07:30:00

Ζέστη και σήμερα

Ζέστη και σήμερα

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες μπόρες ή καταιγίδες στις ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, περιμένουμε την Τρίτη 16 Αυγούστου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 33 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 32, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 35 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 21 έως 31 βαθμούς αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags