Facebook Pixel Το ιστορικό κούρεμα του Κράουτς (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-08-17 13:56:00

Το ιστορικό κούρεμα του Κράουτς (ΦΩΤΟ)

Το ιστορικό κούρεμα του Κράουτς (ΦΩΤΟ)

Ο 89χρονος φαν της Τότεναμ, Άαρον Μπίμπερ, είδε κόπους μίας ζωής να χάνονται μετά τις ταραχές στο Λονδίνο, όμως με τη βοήθεια του κόσμου και του... Πίτερ Κράουτς ορθοποδεί ξανά. Διαβάστε το απίστευτο story...

Ο Άαρον Μπίμπερ ζει στην περιοχή του Τότεναμ εδώ και 41 χρόνια και έχει χτίσει την προσωπική του επιχείρηση, ένα μικρό μπαρμπέρικο, στην "Tottenham High Street", όμως την Κυριακή 7 Αυγούστου είδε τη γη να υποχωρεί κάτω από τα πόδια του.

Τότε ήταν που επισκέφτηκε το μαγαζί του μετά από τα βίαια επεισόδια που είχαν λάβει χώρα το προηγούμενο βράδυ στην αγγλική πρωτεύουσα (στο πλαίσιο του κύματος βίας που είχε ξεσπάσει για αρκετές ημέρες σερί στο Λονδίνο), για να το βρει λεηλατημένο, με τα τζάμια σπασμένα και αρκετά από τα σύνεργά του (στεγνωτήρες, βραστήρες) άφαντα.

"Θα χρειαστεί πιθανότατα να κλείσω το μαγαζί επειδή δεν έχω ασφάλεια και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αποκαταστήσω τις ζημιές", είχε δηλώσει τότε ο 89χρονος φανατικός οπαδός της Τότεναμ, όμως φαίνεται πως θα συνεχίσει να εξασκεί την τέχνη του για αρκετό καιρό ακόμα.

Και αυτό γιατί μετά από τις δηλώσεις αυτές η ιστορία του έγινε ευρέως γνωστή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία καμπάνια με τίτλο "Αφήστε τον Άαρον να κουρεύει" ("Keep Aaron Cutting"), η οποία χρησιμοποίησε τη δύναμη του διαδικτύου για να εξαπλώσει την είδηση και να προτρέψει πολύ κόσμο να κάνει τις online προσφορές του.

Χάρη σε αυτήν την εκστρατεία, έχει ήδη συγκεντρωθεί το ποσό των 35.000 λιρών για τον υπερήλικα οπαδό των "σπιρουνιών", ενώ η φήμη του έγινε τόσο μεγάλη ώστε να επισκεφτεί το μπαρμπέρικο για να κουρευτεί (αλλά και να ακούσει την ιστορία από τον ίδιο τον Μπίμπερ) ο άσος της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Πίτερ Κράουτς.

Η επίσκεψή του μάλιστα αυτή ίσως να μην είναι καθόλου τυχαία αφού ένα από τα ελάχιστα αντικείμενα που παρέμειναν άθικτα στο μαγαζί μετά το πλιάτσικο που έγινε ήταν μία υπογεγραμμένη φωτογραφία του διεθνούς Άγγλου στράικερ!

Η δήλωση του Κράουτς:

"Δεν περίμενα να κουρευτώ αλλά βρέθηκα στο μπαρμπέρικο και σκέφτηκα "γιατί όχι"; Ο Άαρον έκανε σπουδαία δουλειά. Ήταν λυπηρό να βλέπεις τί έγινε στο μαγαζί του αλλά και στα μαγαζιά και στις ζωές άλλων ανθρώπων μετά τις πρόσφατες ταραχές.

Αλλά είναι σπουδαίο να βλέπεις την ανταπόκριση που υπάρχει από τόσο πολύ κόσμο. Στο χρόνο που πέρασα με τον Άαρον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αιώνιος οπαδός των σπιρουνιών και το μαγαζί του είναι κοντά στο στάδιο, οπότε πρέπει να δείξουμε τη συμπαράστασή μας.

Ο σύλλογος προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο και είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την περιοχή του Τότεναμ να συνέλθει ύστερα από αυτό που συνέβη. Οι παίκτες στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πανύψηλος επιθετικός, αμέσως μετά την επίσκεψή του στον 89χρονο.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags