Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-08-19 07:35:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και ζέστη στη Δυτική Ελλάδα περιμένουμε την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 36 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 32 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 28 βαθμούς αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Κρητικό θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags