Facebook Pixel Ένα …μωρό σταμάτησε τους κλέφτες!
Life
| 2011-08-19 12:26:00

Ένα …μωρό σταμάτησε τους κλέφτες!

Ένα …μωρό σταμάτησε τους κλέφτες!

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι γονείς ενός βρέφους μόλις 10 μηνών, όταν ξύπνησαν από το κλάμα του και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δυο αγνώστους οι οποίοι είχαν διαρρήξει το υπόγειο διαμέρισμά τους στην Κόρινθο και είχαν κάνει άνω - κάτω το σαλόνι αναζητώντας χρήματα!

Οι κακοποιοί έκαναν αρκετό θόρυβο για να ξυπνήσει το μωρό και να …σημάνει συναγερμό στους γονείς του, που κατατρόμαξαν στην σκέψη ότι οι εισβολείς θα μπορούσαν να κάνουν κακό στο παιδί!

Έξαλλος ο πατέρας άρχισε να καταδιώκει τους άγνωστους δράστες που έφυγαν κακήν κακώς, ενώ η μητέρα ξεσήκωνε με τις φωνές της τη γειτονιά ζητώντας βοήθεια!

Οι δράστες, που αποδείχθηκε πως ήταν οπλισμένοι, τρομοκρατήθηκαν στη θέα του συζύγου που τους ακολουθούσε κατά πόδας και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να τον αναγκάσουν να σταματήσει την καταδίωξη. Έτσι έγινε και τελικά κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο θαρραλέος πατέρας επέστρεψε στην οικογένειά του και ειδοποίησε την Ασφάλεια Κορίνθου, που ανέλαβε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δυο κακοποιών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags