Facebook Pixel «Άλλοι» νόμοι ισχύουν στα Ζωνιανά
Life
| 2011-08-20 22:20:00

«Άλλοι» νόμοι ισχύουν στα Ζωνιανά

«Άλλοι» νόμοι ισχύουν στα Ζωνιανά

Οι αστυνομικοί παρά τα σχετικώς πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στα Ζωνιανά, παραμένουν απλώς θεατές όπως φαίνεται. Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τον σοβαρότατο τραυματισμό αστυνομικού από κακοποιούς στα Ζωνιανά και μετά από χιλιάδες ώρες συζητήσεων και μέτρων που πρέπει να ληφθούν, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ο νόμος της άγριας δύσης επικρατεί στα Ζωνιανά και κανείς δεν φαίνεται να αναλαμβάνει την ευθύνη να επιβάλλει το νόμο.

Το πρωί γράφτηκε άλλο ένα θλιβερό κεφάλαιο με πρωταγωνιστές κατοίκους των Ζωνιανών οι οποίοι ως φαίνεται δεν θέλουν να τους ενοχλούν στις παρανομίες τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ισχυρή ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,του Τ.Α.Μυλοποτάμου,των ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, έκαναν επιχείρηση μετά από πληροφορίες οτι σε κοντινή περιοχή υπάρχει μεγάλη χασισοφυτεία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί όπως αναφέρουν τα "Ρεθυμνιώτικα Νέα" βρήκαν μεν τον χώρο που αναζητούσαν μόνο που η καλλιέργεια είχε καταστραφεί από φωτιά τα ίχνη της οποίας ήταν πολύ πρόσφατα αφού στην φυτεία, υπήρχαν ακόμη καπνοί!

Οι καλλιεργητές ενημερωμένοι για τον επικείμενο έλεγχο φρόντισαν προφανώς να ξεριζώσουν την φυτεία και στη συνέχεια να βάλουν φωτιά.

Ενώ οι αστυνομικοί εξερευνούσαν το χώρο της μέχρι πρότινος.. φυτείας, στο σημείο έφτασαν κάτοικοι του χωριού με αυτοκίνητα, οι οποίοι σε έντονο ύφος κάλεσαν τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν.

Ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ένα αγροτικό όχημα φέρεται αρχικά να έπεσε πάνω σε σταθμευμένο περιπολικό και στην συνέχεια να παρέσυρε αστυνομικό που βρισκόταν στον δρόμο, τραυματίζοντας τον.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως άτομο που αυτοσυστήθηκε ως πρόεδρος της κοινότητας Ζωνιανών, εξύβρισε και απείλησε αστυνομικούς πετώντας τους πέτρες καλώντας τους να φύγουν από το χωριό.

Η αστυνομική δύναμη μετά το επεισόδιο αποχώρησε από τα Ζωνιανά Όρη.

Παρά το περιστατικό, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags