Facebook Pixel Πληρώστε, ρε τομάρια!
Life
| 2011-09-19 15:48:00

Πληρώστε, ρε τομάρια!

Πληρώστε, ρε τομάρια!

O Μάνος Αντώναρος από το blog του κάνει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) την αυτοκριτική του.

Μας είπε χθές ο αντιπρόεδρος της Κυβερνησης στο …διάγγελμά του, ότι η πολιτεία καταλαβαίνει το πρόβλημα, αλλά παρ’ όλα αυτά θα μας αφαλοκόψουν στα χαράτσια… επειδή υπάρχουν μερικοί (ολοι κατά τη γνώμη μου) που ελαφρά τη καρδία..τους κάνουν κριτική.

Τότε ξύπνησε μεσα μου η αλληλεγγυη προς τους συμπατριώτες μου.

Αφού καταλαβαίνουν τα προβλήματα του κόσμου και δεν ζουν σε άλλη χώρα … η Μύκονος δεν είναι άλλη χώρα έτσι δεν είναι;…. σημαίνει ότι είναι με το μέρος μας. Ένα το (θετικό) κρατούμενο…

Αφού λοιπόν γράφω κριτικά, και αυτοί ( οι αναγνώστες ντε) ανταποκρίνονται (εξαιρούνται τα κομματόσκυλα) καλό θα’ναι να σταματήσω για να …τους προστατέψω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το 2011, σε ένα αντελώς δημοκρατικό μέσον, όπως το internet, θα έφτανε από τόοοοσο επίσημα χείλη, η απειλή ότι αν συνεχίσουμε να κάνουμε κριτική επειδή μας γδέρνουν, θα μας γδάρουν ακόμα πιο πολύ αν δεν σταματήσουμε να αντιστεκόμαστε.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν μπορεί…. Κάτι θα ξέρουν που εγώ δεν ξέρω…

Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση μην τυχόν και με τα γραπτά μου γδάρουν τον παπούλη και τη γιαγιάκα του διπλανού διαμερίσματος που δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τα βράδια επειδή κτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο.

Αλλάζω λοιπόν (συγχωρέστε μου βρίζω) ΠΟΛΙΤΙΚΗ, φοράω τη μαύρη κουκούλα που λέει «ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!» (καλέ όχι μαζί σας… μαζί με την εξουσία εννοώ) και σας στηρίζω:

Κυρίες και κύριοι, ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!

Πληρώστε… μην ακούτε αυτούς που λένε «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»… υπακούστε! Ποτέ και κανείς σ’ αυτή τη χώρα του Εφιάλτη δεν έχασε επειδή υπάκουσε. Κι αν δεν έχετε χρήματα, μην κολώνετε: Δανειστείτε! Κι αν δεν έχετε κανέναν κολλητό ή συγγενή να σας δανείσει, πάρτε δάνειο… Δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες; Αντε καλέ που δεν δίνουν… δίνουν… αμα γονατίσετε και παρακαλέσετε, βαλετε υποθήκη το σπίτι σας (έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικό σας), την ηθική σας (που την βιάζουν καθημερινά)… την ηθική της κόρης σας (ρωτείστε την, παίζει –κανείς δεν ξέρει- να μην έχει βασικές αντιρρήσεις), τα όνειρα του έφηβου γιού σας (αντε το τσογλανο-κωλόπαιδο που μου θέλει και όνειρα)… Ορκιστείτε ότι δεν θα ξαναπάτε διακοπές, θα κόψετε το τσιγάρο (κάνει καλό στην υγεία… γιατί ως γνωστόν το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί στην Ελλάδα είναι να ΜΗΝ αρρωστήσεις), κόψτε τον καφέ (γιατί τεντώνει τα νεύρα και έχω την αίσθηση ότι το απαγορεύει το Σύνταγμα)… αν τα κάνετε όλα αυτά η Τράπεζα θα σας δώσει δάνειο, με αυτό θα πληρωσετε το συγκεκριμένο χαράτσι…. Μετα έχει ο Θεός… αν και δεν είμαι σίγουρος ένα έχει (κιο Θεός λεφτά… εδώ δεν έχει ο Βγενόπουλος) Και έτσι ΟΛΟΙ θα΄ναι happy.

Aπλά πράγματα!

Τι είστε φίλαθλος;

Αγαπάτε το ποδόσφαιρο;

Α-πα-γο-ρεύ-ε-ται!

Γι’ αυτό η ΕΠΟ, η ΠΕΠΟ, η ΠΟΔΕΠΟ και η ΦΑΟΥΛΕΠΟ… σας προτείνουν ματσάκια σε slow motion, με συγκαμένους ποδοσφαιριστές, διατητές που σφυράνε όταν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλαςο ένας πέφτει κάτω, με παράγοντες που αγοράζουν ελαττωματικά προϊόντα. Με άλλα λόγια απαγορεύονται κάθε είδους διεκδικήσεις. Δεν εξαιρούνται οι διεκδικήσεις νίκης, πρωταθλημάτων, κυπελων…

Επειδή στα γήπεδα μαζεύονται πλήθη, η πολιτεία σκέφτηκε ότι αυτό είναι επικίνδυνο, καθώς ο ενθουσιασμός μιας νίκης ή η απογοήτευση μιας ήττας είναι πιθανόν να διαταράξει την ήρεμη διεξαγωγή της πληρωμής των αλεπάλληλων χαρατσιών. Το προσυπογράφω.

Οσοι στην οικογένεια σας έχετε περισσότερους από έναν εργαζόμενο θα σας ανοίξουν φάκελο στην ΕΥΠ, διαφορετικά θα σας ανοίξουν φάκελο. Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε ό,τι κάτι περίεργο συμβαίνει στην οικογένειά σας. Ελπίζω –πραγματικά- το ελπίζω να ΜΗΝ κρύβετε κάποιον εργαζόμενο… Από σήμερα οι εργαζόμενοι δεν λέγονται εργαζόμενοι, αλλά σαμποτέρ. Επαναλαμβάνω: Ελπίζω να μην κρύβετε στο σπίτι σας κάποιον σαμποτέρ (του συστήματος).

Τι;

Ειστε με την αντιπολίτευση;

Α, δεν πειράζει. Είναι μιλημένη (η αντιπολίτευση)… ως γνωστόν σ’ αυτή τη χώρα η μετάβαση της εξουσίας από το ένα κόμμα στ’ άλλο είναι παλιό σπορ και στα απλά ελληνικά ονομάζεται: σκυταλοδρομία. Αθλητικό site είμαστε, προφανώς και καταλαβαίνετε, τί εννοώ. Δεν αλλάζει η σκυτάλη… ο αθλητής μόνο… Χαίρομαι που συνεννοηθήκαμε.
Εκτακτη εισφορά πληρώσατε;

Ναι;

Έκτακτα…έ-κτα-κτα… είμαι περήφανος για σας.

Τι είπατε ότι είστε;

Αγανακτισμένοι;

Αγανακτισμενοι…αγανακτισμένοι…. Τι διάολο μου θυμίζει αυτή η λέξη; Α-γα-να-κτισμ…. Αααααα τωρα θυμήθηκα….

Αγανακτισμένοι… Καλέ δεν πειράζει.

Μπορείτε να είστε οσο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ θέλετε… στα παπάρια μας.

Μάνο Αντώναρος

ΥΓ. Αααααααααααααα παραλίγο να το ξεχάσω… και σε λίγο καιρό μην ξεχάσετε να ξαναψηφίσετε…. Ποιους; Τους ίδιους! Ποιους άλλους;

ΥΓ2: Παρακαλώ τον παπούλη και τη γιαγιάκα του διπλανού διαμερίσματος να μην κτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο βραδιάτικα, γιατί θα τους κάνω μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

ΥΓ3. Τερμα το «Δεν πληρώνω!»… Παρακαλώ εγγραφείτε στο κίνημα «Δεν πληρώνομαι!», που βοηθά λογιστικά τη χώρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags