Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο ηγέτης της Varelas Home Design και η οικογενειακή παράδοση
Life
| 2019-07-17 12:00:00

Ο ηγέτης της Varelas Home Design και η οικογενειακή παράδοση

Sportdog Team
Ο ηγέτης της Varelas Home Design και η οικογενειακή παράδοση

Πίσω από καλαίσθητες κατοικίες, ξενοδοχεία και χώρους διαφόρων χρήσεων κρύβεται η εταιρεία Varelas Home Design, της οποίας ηγείται ο Νίκος Βαρελάς συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Ο Νίκος Βαρελάς σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για την επαγγελματική του καριέρα και για τα βήματα που ακολούθησε «Θέτοντας ως πυλώνες της επαγγελματικής μου πορείας την εργατικότητα, την εντιμότητα και την πίστη, εξελίχθηκα ως επιχειρηματίας, κατανόησα τη λειτουργία της αγοράς, αναζήτησα το καλύτερο του κλάδου μου και ωρίμασα πιο γρήγορα ως προσωπικότητα.

Ωστόσο η φλόγα των νεανικών μου χρόνων δεν έχει σβήσει, αντίθετα την κρατά αναλλοίωτη το πάθος για τη δουλειά μου και πάντα έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι εταιρείες έχουν ψυχή, είναι οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν και οι άνθρωποι που τις επιλέγουν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν».

Ήδη η εταιρεία Varelas δραστηριοποιείτε στο εξωτερικό με φημισμένες συνεργασίες σε Ιταλία και Ισπανία, αναπτύσσοντας ένα πελατολόγιο πέραν των ελληνικών συνόρων. Προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ιδιωτικά έργα και μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε Κύπρο, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ντουμπάι. Μια δημιουργική υλοποίηση της επιθυμίας κάθε πελάτη. Είτε σε συνεργασία με αρχιτέκτονες-διακοσμητές και πολιτικούς μηχανικούς είτε σε απευθείας επαφή με τον πελάτη.

Η συνεχής αναζήτηση για νέα προϊόντα αποτελεί προτεραιότητα μιας επιτυχημένης σχέσης με τον πελάτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags