Facebook Pixel Εμπρός καλά μου πόδια!
Life
| 2011-09-24 11:47:00

Εμπρός καλά μου πόδια!

Εμπρός καλά μου πόδια!

Νέα 48ωρη απεργία στα ΜΜΜ και ταξί στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι οδηγοί ταξί με την ανακοίνωση 48ωρης απεργίας για την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη. Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα μέσα μεταφοράς και τα ταξί στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, υποβάλλοντας το επιβατικό κοινό σε νέα ταλαιπωρία.

Παράλληλα, παρατείνουν την απεργία τους για σήμερα τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή δεν θα κινηθεί το μετρό, ο ΗΣΑΠ και το τραμ. Με τη σειρά τους στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου από τις 12 έως τις 5 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία των ΜΜΜ αντιδρούν στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.

Σημειώνεται ότι γενική συνέλευση πραγματοποίησαν χθες οι αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι αντιδρούν στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Στη συνέλευση ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατηγόρησε τα ΚΤΕΛ του Nομού Αττικής ότι με εισιτήριο αξίας 5 ευρώ μεταφέρουν το επιβατικό κοινό στο αεροδρόμιο.

Πηγή: express.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags