Facebook Pixel "Τα σκουπίδια έχουν ξεπεράσει τα τέσσερα μέτρα!"
Life
| 2011-10-20 08:49:00

"Τα σκουπίδια έχουν ξεπεράσει τα τέσσερα μέτρα!"

"Τα σκουπίδια έχουν ξεπεράσει τα τέσσερα μέτρα!"

Αηδιασμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του σε γερμανική εφημερίδα ο Ντένις Επστάιν...

"Έξω από τα σπίτια τα σκουπίδια έχουν ξεπεράσει τα τέσσερα μέτρα! Όταν λοιπόν ανέβει λίγο η θερμοκρασία η κατάσταση γίνεται αηδιαστική! Παίρνουμε τα σκουπίδια και τα πάμε στον δίπλα "λόφο" με αποτέλεσμα ορισμένοι να έχουν φτάσει τα έξι μέτρα", είπε αρχικά στην εφημερίδα "Kolner Stadt Anzeiger".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά της χώρας: "Οι ομάδες ανήκουν σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα, έτσι το ποδόσφαιρο μένει μακριά από την κρίση. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές όμως έχουν βιώσει την κρίση στο πετσί τους λόγω της αύξησης της φορολογίας. Παλαιότερα έπαιρναν πολλές φορές χρήματα κάτω από το τραπέζι. Τώρα το Υπουργείου Οικονομιών κάνει ότι θέλει. Αν παίζεις σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πάντως δεν έχεις πρόβλημα".

Για το μπάχαλο με τις ομάδες και τα "στημένα" ματς, επεσήμανε: "Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Σε πολλά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια υπήρχε η υποψία ότι δεν πήγαν δίκαια τα πράγματα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags