05/06/20 - 04:33

Εθισμένος στα χάπια ο νικητής της Eurovision! Ξεκίνησε αποτοξίνωση - "Καταστράφηκε η ζωή μου" λέει

Sportdog Team
Εθισμένος στα χάπια ο νικητής της Eurovision! Ξεκίνησε αποτοξίνωση - "Καταστράφηκε η ζωή μου" λέει
492views 0shares

Βρέθηκε στην πρώτη θέση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision το 2009 με το τραγούδι «Fairytale». Η ζωή του όμως δεν ήταν τόσο βελούδινη όσο μαρτυρούσε το χαμόγελό του.

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ  που τα τελευταία χρόνια απέφυγε τα φώτα της δημοσιότητας αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό. Με μια ανάρτησή του στο Facebook, o 34χρονος σήμερα Alexander αποκάλυψε ότι τα τελευταία 11 χρόνια είναι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ξεκίνησε την αποτοξίνωση. Με αυτόν τον τρόπο όπως εξηγεί θέλησε να μοιραστεί αυτόν τον «εφιάλτη» του με τους διαδικτυακούς φίλους, να μοιραστεί τις εμπειρίες του προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που βίωσαν ή βιώνουν το ίδιο πρόβλημα.

«Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου. Τα προηγούμενα χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλο μου αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά κυρίως σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που παλεύουν με τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα.»