Facebook Pixel Sportdog.gr | SOS! Ο Ραπτόπουλος ζητά συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2020-10-16 14:19:00

SOS! Ο Ραπτόπουλος ζητά συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
SOS! Ο Ραπτόπουλος ζητά συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα για τα σχόλια που είχε κάνει μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα τότε ο γνωστός αθλητικογράφος είχε πει μεταξύ άλλων: «Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, οι κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο τον νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Παύλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Ο Κωστής Ραπτόπουλος απολογήθηκε για τα λεγόμενά του που προκάλεσαν σάλο, ζήτησε συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα και τόνισε ότι έπεσε θύμα κακής πληροφόρησης.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μ@λ@κία να τα βάλω με γυναίκα που έχει χάσει παιδί. Ζητώ λοιπόν συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα και την κοιτάω στα μάτια γιατί και εγώ έχω παιδί το οποίο αν χανόταν ποτέ, κάτι το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι, δεν θα δεχόμουν χρήματα ή αν έπαιρνα θέματα θα τα έδινα σε φτωχά παιδιά ή καρκινοπαθή», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags