Facebook Pixel Στη νέα κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης!
Life
| 2011-11-07 23:05:00

Στη νέα κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης!

Στη νέα κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης!

Πρόσκληση να συμμετέχει στην υπό δημιουργία κυβέρνηση «σε εξαιρετικά τιμητική θέση» έλαβε, κατά δήλωση του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η δήλωση του κ. Καρατζαφέρη έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη φιλική υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο και τις εξαιρετικά χρήσιμες σκέψεις του.

»Ευχαριστώ τον απερχόμενο πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για την πρόσκλησή του να συμμετέχω στην υπό δημιουργία κυβέρνηση σε εξαιρετικά τιμητική θέση. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ν.Δ. για τη σύμφωνη γνώμη του, όπως με διαβεβαίωσε ο Γ. Παπανδρέου, παρότι σήμερα κατέστη αδύνατο να επικοινωνήσω μαζί του. 

»Όμως η αδυναμία εξευρέσεως ενός πολιτικού προσώπου για την πρωθυπουργία, όπως και η τελική σύνθεση της κυβερνήσεως με πολιτικά πρόσωπα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις οι οποίες βρίσκονται μπροστά μας, δεν αποτελούν ενθαρρυντικά στοιχεία . 

»Θα στηρίξω αυτή την κυβέρνηση με τις προϋποθέσεις τις οποίες έθεσα εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου. Θέλω να ελπίσω ότι αυτή η κυβέρνηση θα υπάρξει έγκαιρα πριν ανεξέλεγκτα γεγονότα καταστήσουν αδύνατη τη συγκρότησή της, όπως και την αποτελεσματικότητά της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags