Facebook Pixel Έπαιξαν μπάσκετ στο πλοίο του ...Μπιν Λάντεν! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-11-12 12:04:00

Έπαιξαν μπάσκετ στο πλοίο του ...Μπιν Λάντεν! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Έπαιξαν μπάσκετ στο πλοίο του ...Μπιν Λάντεν! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε που οι Αμερικανοί μέσα στην παραζάλη τους για την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν αποφάσισαν να κάνουν αγώνα μπάσκετ πάνω στο πλοίο που έριξε τη σωρό του στη θάλασσα; Ε, τώρα το έκαναν και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Με την παρουσία του Μπάρακ Ομπάμα και της πρώτης Κυρίας, του Μάτζικ Τζόνσον, του Βινς Κάρτερ και άλλων διασημοτήτων της show biz (Πάμελα Άντερσον, για παράδειγμα) το Νορθ Καρολάινα νίκησε το Μίσιγκαν Στέιτ 67-55, δίνοντας ένα μοναδικό θέαμα.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν τι ακριβώς έγινε, καθώς οι Αμερικανοί είναι οι μάστορες του σόου. Κι ένα τέτοιο έδωσαν. Κι από όλο το διήμερο, βγαίνει ωφελημένο και το NCAA, καθώς το κολεγιακό μπάσκετ ποτέ μήνα Νοέμβριο δεν έχει τόση προσοχή στραμμένη πάνω του.

"Και μόνον που παίξαμε πάνω σε ένα πλοίο που έχει προσφέρει τόσα πολλά για αυτήν την χώρα, σημαίνει πολλά. Δεν μπορώ να το θέσω σε λόγια, αλλά ήταν μια μεγάλη εμπειρία", είπε ο Ντρέιμοντ Γκριν, φόργουορντ του Μίσιγκαν.

"Θα το θυμάμαι μια ζωή. Το να συναντήσω τον Μάτζικ Τζόνσον, τον πρόεδρο Ομπάμα και την πρώτη Κυρία, μέσα σε δύο μέρες, είναι κάτι για το οποίο θα καυχιέμαι στους φίλους μου", ανέφερε ο Κένταλ Μάρσαλ του Νορθ Καρολάινα.

Στις κερκίδες βρέθηκαν περισσότερα από 8.000 άτομα, ενώ ήδη, διατυπώνονται σκέψεις για να γίνει και αγώνας γυναικών στο γήπεδο που θα ξαναστηθεί στο USS Carl Vinson.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags