Facebook Pixel Θέμα με το βοήθημα στους ανέργους
Life
| 2011-11-14 01:45:00

Θέμα με το βοήθημα στους ανέργους

Θέμα με το βοήθημα στους ανέργους

Η κρίση και οι συνεχείς απολύσεις στον χώρο των ΜΜΕ, φέρνουν σε δύσκολη θέση την ΕΣΗΕΑ αναφορικά με το έκτακτο βοήθημα στους ανέργους.

Το ότι υπάρχει πρόβλημα στον χώρο των ΜΜΕ είναι πασίγνωστο. Ένα πρόβλημα που συνεχώς αυξάνεται, καθώς οι απολύσεις και οι περικοπές είναι σχεδόν στην ημερήσια διάταξη. Οι πολλοί άνεργοι είναι και θέμα για την ΕΣΗΕΑ, η οποία θα πρέπει να βρει την λύση για το έκτακτο βοήθημα στους ανέργους, με τις αιτήσεις να έχουν ξεπεράσει τις 250 και ο αριθμός όσο φτάνουμε στις γιορτές λογικά θα αυξάνεται, με το αποθεματικό να μην είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες.

«Γιατί να πληρώνω» είπε ο Μπόμπολας

Στον Πήγασο σύμφωνα με το «Παρόν» αναμένονται εξελίξεις μετά την επιστροφή του Φώτη Μπόμπολα από την Αμερική. Υπάρχει ανησυχία σε όλα τα ΜΜΕ του ομίλου, μια ανησυχία που έχει να κάνει και με αυτό που είπε ο ισχυρός άνδρας του ομίλου, ο οποίος τόνισε σε εργαζόμενους: «Χαζός είμαι να πληρώνω εγώ, όταν η Ελευθεροτυπία βγαίνει χωρίς μισθούς»;

Μειώσεις 10% σε «Real»

Οι πρώτες μειώσεις μισθών στην «Real» είναι γεγονός, με τους εργαζομένους άνω των 1.000 ευρώ να παίρνουν 10% λιγότερα. Μάλιστα ενημερώθηκαν πως τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις εργασίας.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags