Facebook Pixel Sportdog.gr | Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα διαδικτύου για γονείς και παιδιά από το CSI Institute!
Life
| 2022-01-13 07:26:00

Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα διαδικτύου για γονείς και παιδιά από το CSI Institute!

Sportdog Team
Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα διαδικτύου για γονείς και παιδιά από το CSI Institute!

Στοχεύοντας στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και πληροφόρηση όλων των χρηστών του Διαδικτύου με σκοπό μόνο να απολαμβάνουν τα οφέλη του Ψηφιακού κόσμου και να αποφεύγουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά τη πλοήγηση τους, το CSI Institute προσφέρει δωρεάν, διαδικτυακά  μαθήματα για θέματα Διαδικτύου και Κυβερνοασφάλειας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών,  το CSI Institute σε συνεργασία με την Eurolife FFH προσφέρει σε γονείς και μαθητές δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα με στόχο τόσο την επιμόρφωσή των γονέων σε ζητήματα διαδικτύου, με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική προστασία των παιδιών τους κατά τη χρήση του, όσο και στην ενθάρρυνση των μαθητών για τη δημιουργική και εκπαιδευτική ενασχόληση τους με τον κόσμο του διαδικτύου. 

Η Ψηφιακή Ακαδημία Μαθητή, διάρκειας 16 ωρών, αποτελείται μηνιαίως από δυο εκπαιδευτικά τμήματα των 200 ατόμων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Επιστημονική ομάδα SeRi (STEM-Engineering-Robotics-Informatics) του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι μαθητές που συμμετέχουν διδάσκονται βασικές γνώσεις προγραμματισμού, ρομποτικής και game development. 

Παράλληλα λειτουργεί και η Ψηφιακή Ακαδημία Γονέα διάρκειας 8 ωρών, αποτελείται μηνιαίως και αυτή από δύο εκπαιδευτικά τμήματα των 200 ατόμων, στην οποία διδάσκονται ζητήματα τεχνικού χαρακτήρα, θέματα για την επικοινωνία του ανηλίκου στο διαδίκτυο και την ασφάλεια του Διαδικτύου από τους επιστημονικούς συνεργάτες του CSI Institute.

Όλοι οι πολίτες, γονείς ή μαθητές, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στις ακαδημίες κάνοντας διαδικτυακά την εγγραφή τους μέσω του site www.csii.gr

• για την Ψηφιακή Ακαδημία Μαθητή, https://www.csii.gr/psifiaki-akadimia-student-edition/

• για την Ψηφιακή Ακαδημία Γονέα, https://www.csii.gr/psifiaki-akadimia-parent-edition/

Η ραγδαία εξέλιξη του Διαδικτύου και των ψηφιακών μέσων καθιστά αναγκαία, πιο πολύ από ποτέ, την επιμόρφωση των πολιτών κάθε ηλικίας για την ασφαλή πλοήγηση τους και χρήση των μέσων.

Το CSI Institute καλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα διαφορετικό ταξίδι σύγχρονων γνώσεων για το Διαδίκτυο, τον ψηφιακό κόσμο του σήμερα και του αύριο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags