Facebook Pixel "Τι πρεμούρα είναι αυτή να μπει φυλακή ο Εφραίμ;"
Life
| 2011-12-26 15:30:00

"Τι πρεμούρα είναι αυτή να μπει φυλακή ο Εφραίμ;"

"Τι πρεμούρα είναι αυτή να μπει φυλακή ο Εφραίμ;"

Σκοπιμότητες "βλέπει" ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης πίσω από την απόφαση προφυλάκισης του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ.

Συγκεκριμένα τόνισε πως "η απόφαση για τον Εφραίμ, είναι έμφορτος ημεδαπών και αλλοδαπών σκοπιμοτήτων. Η δικαιοσύνη πρέπει να πείθει τον κόσμο. Είναι μεν ανεξάρτητη, αδέσμευτη και ανεπηρέαστη. Όμως, πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι ορισμένες αποφάσεις αλληλοσυγκρούονται".

"Πρεμούρα για να μπει παραμονή των Χριστουγέννων φυλακή ο Εφραίμ, ελεύθεροι πολλοί από αυτούς που έχουν διασπαθίσει το χρήμα του ελληνικού λαού. Κάποια πράγματα πρέπει να ορθοτομούν τον λόγο και την πράξη", κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Παράλληλα δηλώσεις για την υπόθεση έκανε και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι κληρικοί και οι μοναχοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και οφείλουν να παραμένουν στα εκκλησιαστικά και μοναχικά πλαίσια.

"Όπου οι επιχειρηματικές δοσοληψίες δεν έχουν θέση. δεν πρέπει να γίνεται κοντραμπάντο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσόστομος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ευχήθηκε η περιπέτεια του γέροντα Εφραίμ να λήξει σύντομα, αφού όπως ανέφερε δεν ευχαριστεί κανένα να βλέπει ένα ηγούμενο στο κελί της φυλακής.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags