Facebook Pixel Τι λες, ρε Γουρουλάνε;
Life
| 2012-02-02 15:03:00

Τι λες, ρε Γουρουλάνε;

Τι λες, ρε Γουρουλάνε;

"Είναι θέμα χρόνου να δούμε στα ελληνικά γήπεδα σκηνές Αιγύπτου"! Αυτή η τοποθέτηση δεν ανήκει σε κάποιον απλό φίλαθλο, σε έναν Έλληνα πολίτη που εκφράζει ελεύθερα κι ανώνυμα την άποψή του, όπως έχει δικαίωμα, άλλωστε, να κάνει.

Αυτή η τοποθέτηση ανήκει στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο! Με αφορμή τα τραγικά επεισόδια που έγιναν στην Αίγυπτο και τους χιλιάδες νεκρούς ο κ. Γερουάνος εκτίμησε ότι τα ίδια θα έχουμε και στην Ελλάδα! "Είναι θέμα χρόνου να δούμε στα ελληνικά γήπεδα σκηνές Αιγύπτου", έγραψε στο Twitter του ο Υπουργός!

Να πει κάποιος, λοιπόν, στον κ. Γερουλάνο ότι ο ρόλος του δεν είναι να κινδυνολογεί και να περιμένει το κακό να έρθει. Έχει τον θεσμικό ρόλο και γι' αυτό τον ψήφισε ο λαός να παίρνει αποφάσεις και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πόσο μάλλον όταν θεωρεί ότι η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία είναι τόσο έκρυθμη.

Αν έχουμε φτάσει, όμως, στο σημείο οι ίδιοι οι πολιτικοί αντί να δουν απλά να ...προειδοποιούν για το τι θα επακολουθήσει τότε πάμε χαμένοι...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags